KroxOS Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Yük altında işlemci soğutucumun hızı artmıyor i5 7500 ile stock fan kullanıyorum 60-70 derece oluyor. Hızı değişmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
Yük altında işlemci soğutucumun hızı artmıyor i5 7500 ile stock fan kullanıyorum 60-70 derece oluyor. Hızı değişmiyor.
Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #2 BIOS ayarlarınıza bir göz atın. Fan hızıyla ilgili bir ayar oluyor bazı bilgisayarlarda.
KroxOS Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Kriegeral dedi: BIOS ayarlarınıza bir göz atın. Fan hızıyla ilgili bir ayar oluyor bazı bilgisayarlarda. Genişletmek için tıkla... Evet BIOS da denedim fan hızını ayarlamayı ama Windows'a geldiğimde fan hızı sabit kalıyor. Kriegeral dedi: BIOS ayarlarınıza bir göz atın. Fan hızıyla ilgili bir ayar oluyor bazı bilgisayarlarda. Genişletmek için tıkla... Dedim BIOS ayarları ile oynamışımdır, BIOS ayarlarınıda sıfırladım hâlâ aynı.
Kriegeral dedi: BIOS ayarlarınıza bir göz atın. Fan hızıyla ilgili bir ayar oluyor bazı bilgisayarlarda. Genişletmek için tıkla... Evet BIOS da denedim fan hızını ayarlamayı ama Windows'a geldiğimde fan hızı sabit kalıyor. Kriegeral dedi: BIOS ayarlarınıza bir göz atın. Fan hızıyla ilgili bir ayar oluyor bazı bilgisayarlarda. Genişletmek için tıkla... Dedim BIOS ayarları ile oynamışımdır, BIOS ayarlarınıda sıfırladım hâlâ aynı.