O işlemci için maksimum GTX 1660/RX 5500XT gibi kartlar önerebilirim.
1080P çözünürlük bandında GTX 1060 6 GB ile aynı kartı kullanıyorum, şu ana kadar hemen hemen çoğu oyunda herhangi bir şekilde darboğaz sorunuyla karşılaşmadım, şimdilik memnunum.. Yalnız bazı CPU ıntensive oyunların yoğun işlem gücü isteyen sahnelerinde bir miktar verim kaybı yaşadığım pozisyonlar olduğu noktasındaki gerçeği de es geçmek istemem. Battlefield 1 Online'nın bazı haritalarında (soissons, st. Quentin scar, empire's Edge, rupture, suez) kısa süreli ağır aksiyon durumlarında GPU kullanımım %80-85 dolaylarına kadar inip dalgalanma yapıyor, benzer şekilde yine Assassin's Creed Origins oyunun işlemcileri kırbaçlayan bölge olan alexandriada'da benzer olayı yaşadığımı belirtmek isterim. Yalnız bu kaybın gerçekleştiği bölgelerde FPS değerlerim genelde yine yüksek seyredip, 60 Hz bir monitör kullandığım için bunu pek hissetmiyorum. Battlefield 5'te Underground haritası dışında da herhangi bir şekilde gram darboğaz yaşamadığım gibi diğer offline senaryo ağırlıklı Single Player oyunlarda da tam performans alabiliyorum. Aklınıza takılan başka bir soru olursa yanıtlamaya hazırım, elimin altında sistem var
.