i5 7500-RX580 sistem nasıldır?

Sistemi henüz almadığını düşünüp üstteki yorumu yazdım. Şayet konuyu o şekilde açsan sana kimse bu sistemi önermezdi. Yazılan olumsuz yorumlar canını sıkmış sanırım. Her neyse içini ferahlatacak şey duymak istiyorsan söyleyeyim. Zamanla işlemcini 7600K/7700K işlemci ile değiştirip yanına düzgün bir soğutucu alarak hatanı telafi edebilirsin.

Yeni üye olduğumu belirtip, konuyu nereye açacağımı bilmezken, açtığım konu başlığını yayınlayıp s.n admin düzeltip yayınladıktan sonra söyleyecek pek bir şeyim kalmadı. ; sonrasında ( istemeden, bilmeden yaptığım yanlıştan dolayı ) 1 gün süre ile mesajlara cevap yazamadım. ( sonuç olarak başlığı admin belirlemiş oldu) dolayısıyla beklediğim yada beklemediğim cevapları bu şekilde gecikmeli olarak aldım.( belkide admin bundan dolayı beni engelliyecek ve bir daha yazamayacam iyi günler dilerim.

Ben sisteminizin gayet iyi ve geliştirilmeye gerek duymayan bir sistem olduğunu düşünüyorum. Uzunca bir süre daha kullanabilirsiniz sistemi. 2 sene sonra falan baktınız yetersiz geliyor satarsınız.

Ben sisteminizin gayet iyi ve geliştirilmeye gerek duymayan bir sistem olduğunu düşünüyorum. Uzunca bir süre daha kullanabilirsiniz sistemi. 2 sene sonra falan baktınız yetersiz geliyor satarsınız.
Bende bu düşüncedeyim desteğinize teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla para dökmek istiyor isen daha yeni ve üst seviye işlemci + soğutucu alıp, SSD takviyesi yapabilirsin.
Bu tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım. Tekrar teşekkür ederim.

Sistemin şu an en çok göze çarpan kısmı işlemci. Tabii şu an da güzel bir sistem ancak bütçe olduğu zaman direk İ7 7700K'ya geçilmeli.
Sizinde dediğiniz gibi bütçem elverdiği zaman i7 ' ye geçmektir. Teşekkür ederim.

Şu an için geliştirme gereksinimi duymuyorum. Fakat bütçemin durumuna göre i7 ye geçmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

sistemime m2 mi yoksa ram mi? yada işlemci yükseltme mi? görüşleriniz nedir benim için önemlidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…