i5 7500 sistem toplama

Halil2727

Hectopat
Daha fazla  
>Anakart: Asus Prime B250M K İntel-b250-soket-1151-DDR4-2400MHz
>İşlemci: Intel Core i5 7500 Soket 1151 3.4GHz
>Ekran kartı: MSI RX580 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256Bit
>RAM: CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Single RAM
>Kasa: ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
>Güç kaynağı: COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI
Sistemim iyi mi ve bu sisteme uygun monitör önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel tarafından fena bir sistem değil. Monitör için bütçen ne kadar?
Ben bu sistemi yazan benim diger yesap ceza yediği için burdan yazıyorum.
Bütçen 300-400 tl

Bütçeyi belirtin size güzel bir sistem toplayalım. İlla i5 istiyorsanız onuda hallederiz. :)
Bütcem 3000-4000 Ama bu sistemin yaninda bir kaç oyun alacağım sisteme 3500 filan zorlasam 3700.

Bu sistem tahmin edeceğiniz gibi oyun için topluyorum ve beni uzun süre idare edecek bi sistem topluyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer size cevap veremeszem buda ceza yemiştir :)

Facebok linkim buradan da ulaşablilirsiniz.
Facebook'a Hoş Geldin

Ssd ve harddisk ise eski bilgisayar ımdaki leri alıcam yani ssd ve harddisk almiyacağım sorun olurmu?

Screenshot_20170422-142836.png
Screenshot_20170422-142830.png

Screenshot_20170422-143024.png

Sizin sisteminiz gayet güzel, yalnız, zaten kasanın içinde güç kaynağı mevcut, ek olarak bir tane daha güç kaynağı eklemişsiniz ki bu da fiyatı arttırmış. O güç kaynağını çıkarıp, 8 GB RAM yerine 16 GB takarsanız, daha güzel olur. Zira artık 8 GB RAM kullananlar sınırda olabiliyor. Ayriyetten, Ryzen de tercih edebilirsiniz.

Sizin sisteminiz gayet güzel, yalnız, zaten kasanın içinde güç kaynağı mevcut, ek olarak bir tane daha güç kaynağı eklemişsiniz ki bu da fiyatı arttırmış. O güç kaynağını çıkarıp, 8 GB RAM yerine 16 GB takarsanız, daha güzel olur. Zira artık 8 GB RAM kullananlar sınırda olabiliyor. Ayriyetten, Ryzen de tercih edebilirsiniz.
Fark etmemişim teşekkürler.
Sizce bu sistem kaç yıl gider ve iyimi?

Bir şey soracaktım da.
Bu kasada 600 w filan yazmıyor nerden biliyorsunuz kasada güç kaynağı var ?

Screenshot_20170422-194850.png
Bu kasa nasıl?

Screenshot_20170422-195211.png
Screenshot_20170422-195233.png
Hangi monitörü seçmeliyim ?

Sizce bu sistem kaç yıl gider ve iyi mi?
Uzun süre gider, gayet iyi bir sistem.
Bu kasada 600W filan yazmıyor, nerden biliyorsunuz kasada güç kaynağı olduğunu?
İsminde zaten belirtilmiş 600W diye.
Hangi monitörü seçmeliyim ?
Vatan'dan almanızı önermem çünkü fiyatları diğer sitelere göre yüksek tutuyorlar.
Monitör seçimi yaparken özellikle oyun için tepki süresi 1 ms olan monitörlere yönelmeniz daha iyi olur. Onun dışında, monitörler konusuna pek hakim olmamakla beraber araştırma sahibi de değilim. Korkarım size bu konuda yardımcı olamayacağım, kusura bakmayın. :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı