O osas bey Hectopat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 260 Makaleler 1 23 Nisan 2017 #61 PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj Hizmeti)
O osas bey Hectopat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 260 Makaleler 1 23 Nisan 2017 #62 Kardeş bu linkini attığım ürünü sepete ekliyorsun ve alacağın parçaları adamlar yapıp gönderiyorlar.
H Halil2727 Hectopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #63 osas bey dedi: Kardeş bu linkini attığım ürünü sepete ekliyorsun ve alacağın parçaları adamlar yapıp gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
osas bey dedi: Kardeş bu linkini attığım ürünü sepete ekliyorsun ve alacağın parçaları adamlar yapıp gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
O osas bey Hectopat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 260 Makaleler 1 23 Nisan 2017 #64 He şunu söyleyeyim adamlar ekran kartını uzun yolculuklarda takmıyorlar. Onu sen takıyorsun ama İstanbuldaysan öyle bir sıkıntı yol.
He şunu söyleyeyim adamlar ekran kartını uzun yolculuklarda takmıyorlar. Onu sen takıyorsun ama İstanbuldaysan öyle bir sıkıntı yol.
O osas bey Hectopat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 260 Makaleler 1 23 Nisan 2017 #65 Ekran kartı takmak ise çok basit bir işlem. Youtube'da videoları var.
H Halil2727 Hectopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2017 #66 osas bey dedi: Ekran kartı takmak ise çok basit bir işlem. Youtube'da videoları var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takmayı biliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. osas bey dedi: He şunu söyleyeyim adamlar ekran kartını uzun yolculuklarda takmıyorlar. Onu sen takıyorsun ama İstanbuldaysan öyle bir sıkıntı yol. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi kaç gün içerisinde getiriyorlar?
osas bey dedi: Ekran kartı takmak ise çok basit bir işlem. Youtube'da videoları var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takmayı biliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. osas bey dedi: He şunu söyleyeyim adamlar ekran kartını uzun yolculuklarda takmıyorlar. Onu sen takıyorsun ama İstanbuldaysan öyle bir sıkıntı yol. Genişletmek için tıkla... Bu sistemi kaç gün içerisinde getiriyorlar?