i5 7500 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Öncelikle 74 derece yüksek bir değer değil. Bir sorun yaşasanız bile, bu size gelen kartla ilgili olabilir. Yani her markada sorun yaşayabilirsin.

Öncelikle 74 derece yüksek bir değer değil. Bir sorun yaşasanız bile, bu size gelen kartla ilgili olabilir. Yani her markada sorun yaşayabilirsin.

takıldığım konu dereceden çok fan sesleriydi ve evet derece de önemli oda sıcaklığım 24 derece kasa içi fanlar prosfeyonelce yerleştirilmiş ve gayet yeterli olmasına rağmen yaz aylarında 90-95 dereceleri gören bir çok kişinin yorumlarıyla hiçte iç açıcı gözükmüyor ekran kartının ömrü için
geri götürdüğümde ise kartın teslerini yaptılar ve hiç bir sorun olmadığını ama bu kartın bu şekilde çalıştığını söylediler

Elinizdeki model msi armor modeli. Bu model zaten diğer modellere göre fazla ısınıyor. Fazla ısındığı için fanlarını yüksek devirde çeviriyor. Yani bir karta bakarak bu yargılara ulaşmanız yanlış. Ben Sapphire RX570 Nitro+ 4gb modele sahibim ve fan sesi beni hiç rahatsız etmiyor.

konu uzamasın şöyle özetleyeyim
tek başıma yaşıyorum z906 ses sistemi kullanıyorum ve kulaklık kullanmıyorum
o yüzden de insan gözüyle fark edilemeyecek derecede bir performans almak adına yüksek ısı bahanesi ile çalışan bir ekran kartının fan sesi benim tahammül edemeyeceğim düzeyde olduğu için bu kanıya vardım lakin bunda teknik personelin doğrulaması da var.

Benim dediğim ise sadece en ısınan modeli alıp serinin diğer daha iyi soğutmalı modellerini de kötülemeniz.

Aynen öyle, modelden modele değişebilir. Sapphire'in kartları da ısınabilir, ama bu demek değil ki tüm kartları ısınıyor. Size gelen ürün bozuktur değişirsiniz sorun biter.

Aynen öyle, modelden modele değişebilir. Sapphire'in kartları da ısınabilir, ama bu demek değil ki tüm kartları ısınıyor. Size gelen ürün bozuktur değişirsiniz sorun biter.
sorun da burada yazdıklarımı okumadan ilk gördüğü yoruma atlayıp cevap vermek ,benim aldığım ürün bozuk değil ısınma sorunu var herkesin kabul ettiği şekilde saphhire yada diğer rx580 tabanlı üreticilerin fan sesi sizi rahatsız etmiyor olabilr gpu için yaz aylarında 90-95c size normal geliyor olabilir merak ettiğim konu sürekli bu şekilde yüksek ısıda çalışan ekran kartının modeli ne olursa olsun günü geldiğinde elinizde patladığında bu kart için "ya çok güzel karttı" ama bozuldu mu diyeceksiniz sadece bunu merak ediyorum
çok savunduğunuz bu kart rx 580 kesinlikle pişmanlıktır ve hiç bir şekilde gtx serisi kartların yanından geçemez , her kart bozulduğunda 3000-4000 lira verip yeni kart alabilecek varsa zaten bu konuya dahil olmasına gerek yok , kartın grafiklerinin iyi olduğunu zaten belirttim ama sıcaklık verileri ve buna dayalı kart ömrü kesinlikle bu kartı alacak arkadaşları ileride pişman edecektir.

Yorumlarınızı okudum ve detaylı bir şekilde açıkladık. Konuyu saptırmayalım.

GTX 1060 6G fiyatlarına RTX 2060 6G var. Şu zamanda 1060 6G düşünülmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…