i5 7500 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Sapphire Pulse RX 580 8 GB kullanıyorum bugüne kadar ses duymadım ısınma 4-5 saat kullandıktan sonra biraz oluyor 67-70° arası senin kartın ile alâkalı sorun olabilir.

Ayrıca AMD HD 5770 kullandım 6 sene boyunca o zamanki tüm oyunlarıda oynadım ısınma elbette oluyordu ama kart hiç arıza vermedi hatta yeni olarak kendime HD 7850 aldıktan sonra 150 TL ye sattım sattığım adam da halâ kullanıyor benim görüşüm islemci olarak AMD seçmem ama ekran kartını gözüm kapalı alırım tabi fiyat performans düşününce.

Son düzenleme:
Darboğaz ancak çok eski bir sisteme çok yeni bir ekran kartı takılırsa olur. Sistemin eski değil o yüzden hiçbir parça ile sorun yaşamaz sadece güç kaynağının wattına göre bir ekran kartı seçmen gerekiyor.

Aslında daha iyi bir sistem toplayabilirdim. Fakat ekran kartı ve anakart hediye gelmişti. Bunlara göre bir sistem toplamıştım zamanında. Güç kaynağım "Aerocool KCAS 600W Bronze" Şimdi ben bu sisteme RX570, RX580, GTX1060 gibi ekran kartları alrısam işlemcim yetersiz kalır mı?

İşlemci ile alakalı bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bütçe ve watt gücü yettiği sürece istediğin ekran kartını alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…