M Mrberke Hectopat Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2017 #1 200 TL bütçem var. Güç kaynağı önerisi yapar mısınız? Aklımda olan güç kaynağı Gamepower APFC 550W 80+ Bronze güç kaynağı, resimde belirttiğim gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2017
200 TL bütçem var. Güç kaynağı önerisi yapar mısınız? Aklımda olan güç kaynağı Gamepower APFC 550W 80+ Bronze güç kaynağı, resimde belirttiğim gibi.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2017 #2 Kendini kanıtlamış markalara yönel. Açıkçası bu markayı daha önce hiç duymadım, nasıl bir marka bilemiyorum. Sertifikalı olması iyiye işaret olsa da kalitesiz markalarda bu sertifikada bir anlam ifade etmiyor.
Kendini kanıtlamış markalara yönel. Açıkçası bu markayı daha önce hiç duymadım, nasıl bir marka bilemiyorum. Sertifikalı olması iyiye işaret olsa da kalitesiz markalarda bu sertifikada bir anlam ifade etmiyor.