Amazondan bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce düzgün bir sistem midir? Sıkıntısı var mıdır? Kasa ve güç kaynağını daha sonra halledeceğim. Bütçem 2000TL, kasa ve güç kaynağı dahil değil.
R3 1200 işlemci ve B350 serisi ana kart al bütçeni ekran kartına yatır. GTX 1060 yada RX 570 almaya çalış. İşlemciye overclock yaparsan darboğaz sorununda kalmaz.
Ryzen önerisi geleceğini bildiğim için Ryzen 5 1600 sistem de hazırlamıştım ek olarak Yani işlemciyi kısıp ekran kartına mı yükleneyim? Tek amacım oyun oynamak değil uzun süre götürsün istiyorum o yüzden işlemciyi 1600 seçmiştim. Yardımcı olursanız sevinirim GTX 1060 fazla geldi bana
Sizin gördüğünüz fiyat parçaların vergisiz fiyatı asıl toplam fiyatı ise ödeme noktasında yazar Amazon'dan büyük indirimler yakalamadığınız sürece sistem toplamanızı tavsiye etmem, çünkü genelde vergi, kargo vs. eklenince Türkiye fiyatlarından daha pahalıya gelebiliyor.
Sizin gördüğünüz fiyat parçaların vergisiz fiyatı asıl toplam fiyatı ise ödeme noktasında yazar Amazon'dan büyük indirimler yakalamadığınız sürece sistem toplamanızı tavsiye etmem, çünkü genelde vergi, kargo vs. eklenince Türkiye fiyatlarından daha pahalıya gelebiliyor.
Ben de bundan korkuyordum. Arkadaşım da Amazon'dan almıştı ona danışıcaktım vergi konusunu. Türkiye'deki fiyatının KDV fiyatını ekliyolarmış diye duydum. Ne kadar doğru?