i5-7500 ve GTX 1050 ti sistem toplama

Ryzen öneririm. Geliştirmeye daha açık ve daha güçlü.
R5 1400 be B350 alabilirsin.

R3 1200 işlemci ve B350 serisi ana kart al bütçeni ekran kartına yatır. GTX 1060 yada RX 570 almaya çalış. İşlemciye overclock yaparsan darboğaz sorununda kalmaz.

Ryzen önerisi geleceğini bildiğim için Ryzen 5 1600 sistem de hazırlamıştım ek olarak Yani işlemciyi kısıp ekran kartına mı yükleneyim? Tek amacım oyun oynamak değil uzun süre götürsün istiyorum o yüzden işlemciyi 1600 seçmiştim. Yardımcı olursanız sevinirim GTX 1060 fazla geldi bana

Ryzen öneririm. Geliştirmeye daha açık ve daha güçlü.
R5 1400 be B350 alabilirsin.

R5 1600 düşünmüştüm. Aradaki fiyat farkının hakkını verir mi sence?

Sizin gördüğünüz fiyat parçaların vergisiz fiyatı asıl toplam fiyatı ise ödeme noktasında yazar Amazon'dan büyük indirimler yakalamadığınız sürece sistem toplamanızı tavsiye etmem, çünkü genelde vergi, kargo vs. eklenince Türkiye fiyatlarından daha pahalıya gelebiliyor.

Sistem için bütçen nedir?

2000 TL demiştim.

Ben de bundan korkuyordum. Arkadaşım da Amazon'dan almıştı ona danışıcaktım vergi konusunu. Türkiye'deki fiyatının KDV fiyatını ekliyolarmış diye duydum. Ne kadar doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…