i5 7500 ve GTX 1060 6 GB düşük GPU kullanımı

sedatsen

Decapat
Merhaba arkadaşlar, PUBG'de MSI Afterburner'dan baktığım zaman işlemcimin fazla yüke girdiğini ekran kartımın da %50 ve %80 arasında dolaştığını görüyorum. Bunu düzeltmemin bir yolu var mıdır? Sistemi toplarken darboğaz olmayacağı söylenmişti donanımlarım aşağıdaki gibidir:
  • MSI Z270 M3 anakart
  • GTX 1060 Dual OC 6 GB ekran kartı
  • i5 7500 Intel işlemci
  • Corsair 8 GB 2400 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumu bende yaşıyorum darboğaz olmaması gereken işlemcim anlamsız bir şekilde darboğaz yapıyor.

Bu problem PUBGden kaynaklı vikendi patchi geldikten sonra 8 GB RAM sınırını aştı oyun bu da haliyle işlemcinin görevlerini sekteye uğratıyor ve dar boğaza giriyor normalde 1080P de o işlemci dar boğaz yapmaz fakat RAM yetmemesinden kaynaklı böyle bir sorun oluyor özellikle Dual Channel RAM değilse 2400 MHZ de günümüz için düşük sayılacak bir hız imkanınız varsa aynı RAM den bir tane daha alıp takın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.

şey bende de aynı sorun var ama sadece pubg de değil ayrıca gta 5'de de var özelliklerim şu şekilde :
i5 7500
asus gtx 1060 3gb dual oc edition
8gb 2400mhz ram
herkes i5 6500 öneriyor gtx 1060 a bende daha üst modeli var fakat hala kasıyor geçen günlerde ssd aldım geçsin diye ama geçen bir şey olmadı

Dediğim gibi PUBG direk RAMden GTA 5 te kalabalık online serverlarda yapar normaldir fakat sizin sorununuz dar boğaz olmayabilir 3 GB GTX 1060 şuan için yetersiz kalmaya başladı ayar düşürmeyi deneyin ya da başka bir konu açıp MSI Afterburner OSD değerlerinizi SS alıp paylaşın yardımcı olmaya çalışırım.

Konuya bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Afterburner değerleri doğru göstermeyebiliyor. Windows orijinal değilse temiz kurulum yapmayı deneyin.
RX 480 i5-6500 Düşük GPU Kullanımı Sorunu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
parçaları iyice göstermek amacıyla bir video yaptım daha detaylı olur eğer izlerseniz bu arada resimleri de atacağım size.

Fps düşüşü yaşanıyor resimdeki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…