i5 7500 ve GTX 1060 6GB sistem toplama

baradiel18

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi toplamak istiyorum. Bir darboğaz olayı olur mu? Kasaya daha karar veremedim. 300 TL gibi bir fiyatta öneriniz olursa sevinirim. Bütçem 3700 TL.

Adsız.png

Son düzenleme:
i5 7500 toplamana gerek yok, Ryzen alman daha mantıklı olacaktır hem geleceğe dönelik açıdan.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 195
Hdd ye ihtiyacım yok. 80+ bir psu da daha iyi olacaktır. Asus veya msı da tercihimdir. Görsellik ve uyum da benim için baya önemli. Hdd yerine psu ve ana kartta değişiklik yapabilirim heralde.

PSU değişiklik yapmana gerek yok o PSU yeterli eğer upgrade yapmayacaksan. SSD alabilirsin.

Hdd ye ihtiyacım yok. 80+ bir psu da daha iyi olacaktır. Asus veya msı da tercihimdir. Görsellik ve uyum da benim için baya önemli. Hdd yerine psu ve ana kartta değişiklik yapabilirim heralde.

Asus veya MSI alırsan parano boşuna çöpe atmış olursun, Gigabyte oldukça kaliteli bir marka nVidia için.

PSU değişiklik yapmana gerek yok o PSU yeterli eğer upgrade yapmayacaksan. SSD alabilirsin.

Asus veya MSI alırsan parano boşuna çöpe atmış olursun, Gigabyte oldukça kaliteli bir marka nVidia için.

Eski sistemimde kullanmış olduğum bir marka gigabyt. Psu da 80+ değildi sonuç olarak iki kere ard arda elektirik gitti ve psu dan kaynaklı ekran kartım yandı. Hem psu hemde ekran karti almak zorunda kalmıştım. Anakartım asus z170-a modeliydi ve bir sıkıntı çıkmadı.

Eski sistemimde kullanmış olduğum bir marka gigabyt. Psu da 80+ değildi sonuç olarak iki kere ard arda elektirik gitti ve psu dan kaynaklı ekran kartım yandı. Hem psu hemde ekran karti almak zorunda kalmıştım. Anakartım asus z170-a modeliydi ve bir sıkıntı çıkmadı.

"Eski sistem" yeni bir ekran kartından bahsediyoruz biz, Bu bilgisayar max 350-400 watt güç ister yine 100watt yedekte kalıoyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı