i5 7500 ve GTX 1060 Hazır Sistem

Sistemi almalı mıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    6
Geliştiriciler baktı ki işlemciler çok çekirdekli oluyor, faydalanacaklar tabi. Ben bu fiyata ryzen öneririm.
Size şöyle söyleyeyim ben LOL,GTA 5,PUBG gibi oyunları oynamak için alıyorum bu sistemi. Bence 4 çekirdeğin üstüne çıkacaklarını zannetmiyorum. Ben hemen hazır alıp bırakmak istiyorum şu ekran kartı fiyatları yüzünden. Bu sistem 2 3 yıl güzel idare edilebilir mi?

1060 yazıyor ancak teknik detay yok bu arada. Founder edition olabilir.
Gtx 1060 gaming x olarak alacağım.

Size şöyle söyleyeyim ben LOL,GTA 5,PUBG gibi oyunları oynamak için alıyorum bu sistemi. Bence 4 çekirdeğin üstüne çıkacaklarını zannetmiyorum. Ben hemen hazır alıp bırakmak istiyorum şu ekran kartı fiyatları yüzünden. Bu sistem 2 3 yıl güzel idare edilebilir mi?

Gtx 1060 gaming x olarak alacağım.
İyi ama İntel'in verdiği çekirdeği AMD daha uygun fiyata veriyorken neden İntel alacaksın ki?

3 yıl sonra GTA 6 çıksa ve mesela yapay zeka için işlemciye yüklense ne yapacaksın pişman olmaz mısın?

İyi ama İntel'in verdiği çekirdeği AMD daha uygun fiyata veriyorken neden İntel alacaksın ki?

3 yıl sonra GTA 6 çıksa ve mesela yapay zeka için işlemciye yüklense ne yapacaksın pişman olmaz mısın?
Hem şuanda oyunlarda biraz daha önde olduğu için ve ekran kartının gtx 1060 gaming x olması modeli fps'yi ne kadar etkiler bilmiyorum ama. Ryzen almayı bende istiyorum ama i5 7500 ve r5 1500x arasında fark var. Bir de bana fiyatı iyi gelmişti bu sistemin ama kararımdan vazgeçicem galiba.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı