i5 7500 ve GTX 1060 sistem fare kasma problemi

Lootuss

Decapat
Trust Skanda GXT 164 model mouse kullanıyordum. DPI 800-1000 arası kullanıyordum. Mouse döndürürken özellikle kasma yapıyor. Masaüstü kullanımında hiçbir sıkıntısı yok. Fortnite'da acil dönüşler yapmak gerekiyor ve fareyi çevirirken takılmalar yaşıyorum. Misal oyun 250 FPS, mouse 10 FPS gibi oluyor. Sorunun çözümünü bulamadım, lütfen yardımcı olur musunuz?
Faremde sorun var diye düşünüp faremi değiştirdim ve Logitech G102 aldım. Şu an hala aynı sorun devam etmekte.

1.PNG
2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
dediğin sorunu anladım bu sorun bendede var msi gaming x 1060 var anakartım h110m 12gb ram var işlemcim i5 6500 pubg oynarken sağa sola dönerken bendede takılma oluyor sorunun neyden kaynaklandığını hala çözemedim ilk yaptığında sorun ram kaynaklı dediler bende 8gb ram vardı tek kit 4gb daha alıp ekledim aldıktan sonra biraz düzeldi ama sonradan tekrar yapmaya başladı dostum bu yuzden oyun oynayamıyorum bende keyfımı kacırıyor. bulursan mesaj atarsan sevınırım sanırım bızım sorun anakart veya işlemci kaynaklı.
Mouse driverindan polling rate'i en yüksek değere getirip tekrar dener misin ?
polling rate bende 1000hz fakat yine yapıyor bununla alakalı değil sorun
dediğin sorunu anladım bu sorun bendede var msi gaming x 1060 var anakartım h110m 12gb ram var işlemcim i5 6500 pubg oynarken sağa sola dönerken bendede takılma oluyor sorunun neyden kaynaklandığını hala çözemedim ilk yaptığında sorun ram kaynaklı dediler bende 8gb ram vardı tek kit 4gb daha alıp ekledim aldıktan sonra biraz düzeldi ama sonradan tekrar yapmaya başladı dostum bu yuzden oyun oynayamıyorum bende keyfımı kacırıyor. bulursan mesaj atarsan sevınırım sanırım bızım sorun anakart veya işlemci kaynaklı.
Mouse driverindan polling rate'i en yüksek değere getirip tekrar dener misin ?

Çözüm

Haklı olabilirsin kardeşim.Ben Fortnite'da Fps sabitleyerek az da olsa sorunu çözüyorum.Ama kesin çözüm hala bulamadım.Bir garantiye gönderip test ettirmek lazım.

Haklı olabilirsin kardeşim.Ben Fortnite'da Fps sabitleyerek az da olsa sorunu çözüyorum.Ama kesin çözüm hala bulamadım.Bir garantiye gönderip test ettirmek lazım.
anakartımın ve işlemcimin garantisi kalmadığı için sistemi gönderemiyorum ki sorunun neyden oldugunu anlamadan garantiyede yollarsak yok birşey diyip geri yollayabilirler sorunu anlamak lazım once

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı