i5 7500 ve GTX 1060 sistem görüntü gitme sorunu

Türküpat

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
  • Intel i5 7500 işlemci,
  • Asus B250M-K anakart,
  • Nvidia GTX 1060 Gaming X ekran kartı,
  • 16 GB HyperX 2133 MHz bellekler,
  • 1 TB 7200 rpm Toshiba HDD,
  • 240 GB Sandisk SSD,
  • Kasa ile gelen Aerocool VX serisi 500W PSU
Sistemimi 1 yıldır kullanıyordum. Son 1 aydır oyunlarda monitör kapanıyor fakat bilgisayar açık oluyor, kasa biraz dar yani ekran kartı pek güzel bir konumda olduğu söylenemez fakat 1 yıldır olmuyordu. Neden şimdi olmaya başladı? Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler sevgili Technopat ailesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
yav siteye yeni katıldık. Yok cümleni düzgün kur yok burası filanca yer git başka yere aç konuyu ne kadar saçma adam var burdaymış. Kendinizi dev aynasında görüyorsunuz tekno seyir on numara Levent abi mis gibi eskilerden bişe yapabilirsiniz diyor. Burada ne kadar paracı kendi göstermek isteyen kar amacı güden toplanmış. İyi ki bir yardım istedik. Ben bu sistemi Tecnopat ın videolarını neredeyse 1 ay izleyerek topladım. Diyeceğim şu ki o çektikleri videolardaki sistemlerin hiçbiri göründüğü gibi değil. Kesin başka bilgiler var paylaşılmıyor. Tüm sistem 1 yıldır tıkır tıkır çalışıyor benim aldığım zaman dolar 2.50 idi. 1092 lira bu ekran kartı gaming x modeli bir de farklı markanın 1070 vardı onun soğutmasına güvenemediğimden bunu almıştım ekran kartı ısınıyor yav dünyanın neredeyse en iyi soğutması var nasıl ısınır canım sıkıldı affınıza sığınarak konu paylaştık her seferinde bilmem ne bilmem ne adam yerine koyuyorum ben de. Beş para etmezmişsiniz meğer.
silin benim üyeliğimi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı