i5-7500 ve GTX 1060 Sistem Uyumu

bestel

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gündür sitede birçok insanın yardımıyla en son kafamda böyle bir sistem çıkardım. Tek sorunum uyumlu olup olmadığını bilmemem. Birde arkadaşın söylemesiyle Sinerji'de 1-2 aylık Windows 10 denemesi gibi bir şey kuruyorlarmış. Bu hala devam ediyor mu onu soracaktım.

IMG_1422.PNG
IMG_1423.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD 64 MB tercih ediniz. P300 daha performanslı olacaktır.

Anakart 4 adet RAM slotu içeriyor mu? İnternette 2 adet slotu var diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar HDD'yi 64 MB yaptım. P300 nedir bir fikrim yok yazarsanız sevinirim. Ben Youtube'dan video da izledim özelliklerinde de 4 slotlu yazıyor siz nereden baktınız?

Uyum derken? Darboğazı kastediyorsanız herhangi bir sıkıntı olmaz. Ben de i5 7400 ve GTX 1060 var darboğaz yapmıyor.
Uyumdan kastım anakartla işlemci vb parçalar uyumlu mu? Bir de sinerjiden bilgisayar toplayan varsa 1-2 aylık deneme sürümü w10 hala yüklüyorlar mı? Yazarlarsa sevinirim.

Uyum derken? Darboğazı kastediyorsanız herhangi bir sıkıntı olmaz. Ben de i5 7400 ve GTX 1060 var darboğaz yapmıyor.
Bir de bu sistemli aldığınız fps değerlerini yazar mısınız? Karılaştırmak istiyorum da.

Merhabalar HDD'yi 64 MB yaptım. P300 nedir bir fikrim yok yazarsanız sevinirim. Ben Youtube'dan video da izledim özelliklerinde de 4 slotlu yazıyor siz nereden baktınız?
Toshiba p300 yeni çıkan HDD ve Amd Ryzen 1500 alın MSI Gaming X Rx 580 alın 144 Hz 1 MS monitör alın. Anakartı Asus am4 anakart la değiştirin. Bu arada RAM'ler notebook Kingston 16 GB DDR4 2133 MHz yapın. Ve 120 GB Ocz SSD ekleyin bilgisayar değil uçak uçak :D Montajlamada yüklediklerini tahmin ediyordum. ;)

Son düzenleme:
Toshiba p300 yeni çıkan HDD ve Amd Ryzen 1500 alın MSI Gaming X Rx 580 alın 144 Hz 1 MS monitör alın. Anakartı Asus am4 anakart la değiştirin. Bu arada RAM'ler notebook Kingston 16 GB DDR4 2133 MHz yapın. Ve 120 GB Ocz SSD ekleyin bilgisayar değil uçak uçak :D Montajlamada yüklediklerini tahmin ediyordum. ;)
Cevap için teşekkürler ama AMD sistemden korkuyorum.

Gene ya fx mağduru yada Intel fanboy Ryzen senin sandığın FX değildir dostum. Şuan ki Intel işlemcilerden daha iyi performans sunan yeni güzel bir F/P canavarı.
Fanboy değilim ya da daha önce AMD işlemci kullanmadım. Peki sizden Sinerji'den bir sistem toplamanızı rica etsem nasıl bir sistem toplardınız? Bütçe 4000tl monitör dahil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı