Saidenes74 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ama kasıyor. MSI 1060 6GB 16 GB RAM i5 7500 GTA 5 te sıkıntı çıkıyor. İki gündür sıkıntısız oynuyordum bu gün başladı en düşük ayarlara aldım yine aynısı. Son düzenleme: 16 Mayıs 2017
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ama kasıyor. MSI 1060 6GB 16 GB RAM i5 7500 GTA 5 te sıkıntı çıkıyor. İki gündür sıkıntısız oynuyordum bu gün başladı en düşük ayarlara aldım yine aynısı.
myfranco Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 249 Yer İstanbul, Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turist Rehberliği 16 Mayıs 2017 #2 Daha açıklayıcı yazılamazdı. Tebrikler.
HyperionFuryXL Kilopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 187 16 Mayıs 2017 #3 Saidenes74 dedi: Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ama kasıyor. MSI 1060 6GB 16 GB RAM i5 7500 Genişletmek için tıkla... Neyde kasıyor? Oyunda mı? Photoshop programlarında mı? Biraz daha detaylı açıklarsanız yardım edebiliriz.
Saidenes74 dedi: Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ama kasıyor. MSI 1060 6GB 16 GB RAM i5 7500 Genişletmek için tıkla... Neyde kasıyor? Oyunda mı? Photoshop programlarında mı? Biraz daha detaylı açıklarsanız yardım edebiliriz.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Mayıs 2017 #4 Tebrik ediyorum seni. Çok güzel bir açıklama. Adam sistemini bile tam yazamamış gelip yardım istiyor.
Tebrik ediyorum seni. Çok güzel bir açıklama. Adam sistemini bile tam yazamamış gelip yardım istiyor.
Saidenes74 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #6 HyperionFuryXL dedi: Neyde kasıyor? Oyunda mı? Photoshop programlarında mı? Biraz daha detaylı açıklarsanız yardım edebiliriz. Genişletmek için tıkla... GTA 5 te lag yiyorum sürekli. crack oyun ama sıkıntı çıkmaması lazım. Silinen üye dedi: Kasıyor dediğine göre işin içerisinde kesin GTA 5 vardır. Genişletmek için tıkla... Bravo ama kasmaması gerekiyor.
HyperionFuryXL dedi: Neyde kasıyor? Oyunda mı? Photoshop programlarında mı? Biraz daha detaylı açıklarsanız yardım edebiliriz. Genişletmek için tıkla... GTA 5 te lag yiyorum sürekli. crack oyun ama sıkıntı çıkmaması lazım. Silinen üye dedi: Kasıyor dediğine göre işin içerisinde kesin GTA 5 vardır. Genişletmek için tıkla... Bravo ama kasmaması gerekiyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Mayıs 2017 #7 Saidenes74 dedi: crack oyun ama sıkıntı çıkmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok. Orijinal alıp oynarsan kasmaz.
Saidenes74 dedi: crack oyun ama sıkıntı çıkmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok. Orijinal alıp oynarsan kasmaz.
Saidenes74 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #8 Saidenes74 dedi: Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ama kasıyor. MSI 1060 6GB 16 GB RAM i5 7500 GTA 5 te sıkıntı çıkıyor. İki gündür sıkıntısız oynuyordum bu gün başladı en düşük ayarlara aldım yine aynısı. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilirseniz sevinirim. Jira dedi: Korsana destek yok. Orijinal alıp oynarsan kasmaz. Genişletmek için tıkla... Öyleyse eğer alacağım ama sıkıntı varsa bir an önce aldığım yerden destek isteyeceğim.
Saidenes74 dedi: Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ama kasıyor. MSI 1060 6GB 16 GB RAM i5 7500 GTA 5 te sıkıntı çıkıyor. İki gündür sıkıntısız oynuyordum bu gün başladı en düşük ayarlara aldım yine aynısı. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilirseniz sevinirim. Jira dedi: Korsana destek yok. Orijinal alıp oynarsan kasmaz. Genişletmek için tıkla... Öyleyse eğer alacağım ama sıkıntı varsa bir an önce aldığım yerden destek isteyeceğim.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Mayıs 2017 #9 Dostum oyunun hem kasıyor diyorsun, hem de korsan diyorsun. Öncelikle oyunu satın al, daha sonra tekrar kasarsa gel buraya yardım edelim.
Dostum oyunun hem kasıyor diyorsun, hem de korsan diyorsun. Öncelikle oyunu satın al, daha sonra tekrar kasarsa gel buraya yardım edelim.
Saidenes74 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #10 Silinen üye dedi: Dostum oyunun hem kasıyor diyorsun, hem de korsan diyorsun. Öncelikle oyunu satın al, daha sonra tekrar kasarsa gel buraya yardım edelim. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Bizim arkadaşlarda sıkıntı çıkmıyormuş ondan buraya geldim.
Silinen üye dedi: Dostum oyunun hem kasıyor diyorsun, hem de korsan diyorsun. Öncelikle oyunu satın al, daha sonra tekrar kasarsa gel buraya yardım edelim. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Bizim arkadaşlarda sıkıntı çıkmıyormuş ondan buraya geldim.