i5 7500 ve GTX 1060 xtreme gaming Sistem

TunahanAras

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uzun süren araştırmada sona çok yakınım. Ekran kartında kesin karar kıldım ve bunun etrafında beni uzun yıllar götürebilcek bi sistem kurduğumu düşünüyorum.

*Ekran kartı 3 slot kapladığından ve kasa hakkında çok bilgim olmadığından öncelikli sorunum sığıp sığmaması.

*Gigabyte anakartları hakkında sadece iyi şeyler gördüm ama 2400 MHz 1151 için fiyatı çok ucuz geldi size sormak istedim.

*OC yapmayı asla düşünmüyorum buna istinaden anakart/bellek uyumu olmuş mu fikrinizi istiyorum.

Not:RX480 DX12'de bazı oyunlarda daha iyi performans gösterdiğini biliyorum ama nvdia başımı daha az ağrıtıcak gibi geliyor ayrıca fiyatı da epey düştü. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke diğer arkadaşların görüşlerini de alabilsem

Hocam NVDİA neden başınızı daha az ağrıtacak ?

MSI RX 480 f/p ürünüdür. Eğer NVDİA'nın programlarına kanacaksanız bence kanmayın. Çünkü RX 480'in daha fazla programı var ve yeni gelen güncelleme ile artık RX 480 GTX 1060'ı DX 11'de geçiyor. E zaten DX 12'de de geçiyordu. O zaman ?

Gozume carpan tek sey;
GTX 1060 aliyorsaniz farkli bir monitor almalisiniz.
Aldığınız monitör freesync bir monitör. Onun ederi RX480 olmalı.

Geçmiyor fakat çok yakın.

Ben de rx480 düşünüyordum ta ki araştırıp görene kadar. Bu kart normal bi 1060 değil testlerine baktığımda harika sonuçlar gördüm ve rx480 sorunlu bi ekran kartı olmalı ki her yerde rx480 bu sorunu şu sorunu diye başlıklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…