i5 7500 ve GTX 1080 sistem toplama

Ferhat Saraç

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 6000-6500 TL arası ve bu hafta sistemi artık toplamak istiyorum. Ekteki sistemde uyumsuz veya değişmesi gereken parça var mı sizce? Intel tabanlı bir sistem istiyorum öneriye açığım ve oyun için istiyorum ve render ile pek işim olmaz. SSD yok bu arada ilerde almayı düşünüyorum çünkü SSD alırsam ekran başka yerden kısmam gerekiyor.

paylypy.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi i5 8400, anakartı da Z370 yapın. Güncel bir sistem olsun. O bütçelerde 3000 MHz RAM bulunur, RAM'i de 3000 MHz yapabilirsiniz.

Ekran kartını 1070 ti yapın. Ramlar aynı kalsın. İşlemciyi i5 8400 anakartıda Z370 yapın diyecem ama bence siz biraz daha sabredin. 2018 ilk çeyrekte h serisi yeni anakartlar gelecek diyorlardı. Eger acelem var almam lazım diyorsanız ryzen 5 1600 de uygundur işlemci için. Zaten 6500 tlye yeni pc toplayacaksınız ileride yükseltme imkanınız kısıtlı gibi görünüyor. Ondan dolayı z serisi anakart almaya gerek yok i5 8400 oc ya uygun olmadığı için h serisi anakartı bekleyin. Ya da ryzen sistemlere yönelin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı