Onur Saydam
Megapat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1525095460
Fiyat güncellendi.
Merhaba, şuan kullanmakta olduğum sistemi satmak istiyorum. Sebebi paraya ihtiyacım olmasıdır.
Kalın olarak yazdığım bileşenler daha önceden alınmış olup,
normal yazdığım bileşenler yani tam kasa içeriği Mart ayının sonu, 2018'de alınmıştır
Yani sistem 4 Aylıktır. Garantileri, kutuları ve faturaları bulunmaktadır. Arızası çiziği vuruğu kırığı yoktur. Özenle kullanılmıştır. Bilgisayarı aldığımdan beri sadece 120 Saat PUBG oynadım.
İstediğim fiyat hepsi için 3400 TL'dir.
Sadece kasa fiyatı için tekliflerinizi bekliyorum.
Bir fiyat karşılaştırması yapacak olursak, sadece kasa içeriği sinerji'de sıfır olarak (işlemci, anakart, ram, ekran kartı, ssd, psu, kasa) 3700TL tutmaktadır. Ben komple bütün sistem için 3400TL istiyorum. Lütfen yapacağınız teklifler için sıfır fiyatlarını göz önünde bulundurunuz. Teşekkürler.
İletişim için e-mail adresim: [email protected]
Sistem Özellikleri:
Merhaba, şuan kullanmakta olduğum sistemi satmak istiyorum. Sebebi paraya ihtiyacım olmasıdır.
Kalın olarak yazdığım bileşenler daha önceden alınmış olup,
normal yazdığım bileşenler yani tam kasa içeriği Mart ayının sonu, 2018'de alınmıştır
Yani sistem 4 Aylıktır. Garantileri, kutuları ve faturaları bulunmaktadır. Arızası çiziği vuruğu kırığı yoktur. Özenle kullanılmıştır. Bilgisayarı aldığımdan beri sadece 120 Saat PUBG oynadım.
İstediğim fiyat hepsi için 3400 TL'dir.
Sadece kasa fiyatı için tekliflerinizi bekliyorum.
Bir fiyat karşılaştırması yapacak olursak, sadece kasa içeriği sinerji'de sıfır olarak (işlemci, anakart, ram, ekran kartı, ssd, psu, kasa) 3700TL tutmaktadır. Ben komple bütün sistem için 3400TL istiyorum. Lütfen yapacağınız teklifler için sıfır fiyatlarını göz önünde bulundurunuz. Teşekkürler.
İletişim için e-mail adresim: [email protected]
Sistem Özellikleri:
- İşlemci: Intel Core i5 7500
- Anakart: Asus H110M-K
- RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400MHz
- Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050Ti 4GT OC
- SSD: Corsair Force LE200 120GB 550/550
- HDD: WD Blue 160GB 7200RPM
- Kasa: Thermaltake V2 Plus
- PSU: Thermaltake 500W
- Monitör: Philips 190CW9FB 19"
- Klavye: Logitech G103 Gaming