i5 7500 ve GTX1060 Sistem Toplama

mertkarats

Kilopat
Daha fazla  
İki siteden ortak olarak topladım sistem tavsiyesinden çok görüşlerinizi istiyorum. Buna benzer bir sistemi daha öncesinde kullandığım ve çok memnun kaldığım için gene ona yakın bir sistem toplamak istedim görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

İşlemci neden 7. nesil ? 8 olsa hadi tamam ama 7. nesil kesinlikle önermiyorum. SSD seçimi çok kötü. Kasa ve PSU küfür gibi olmuş. O ekran kartı fiyatına 6gb olan versiyonu alınır. Toplam bütçeniz ne kadar ona göre çok daha iyi öneriler yapabiliz

6000 tl bütçem var neden 7.nesil işlemci yi kötülediniz bu kadar anlayamadım. Yani zamanında 6500 kullanıyordum i5 şimdi bir tık yükseltip 7500 kullanmayı tercih ettim cünkü eskisinden son derece memnundum
Kasa ile PSU'yu ayrı almanı öneririm. Onun dışında güzel sistem.

Ram'in daha ucuzu ve 3000Mhz'i mevcut eğer göz atmak isterseniz; G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
neden güç kaynağı ile ayrı almamı öneriyorsunuz

Son düzenleme:
Kasa içinden çıkan psu'nun ne olduğu belli olmuyor. Bütçen varsa 80+ almanı öneriyorum.

Başka sitelere bakıp i5 8500 (ya da 8400) ve B360 (ya da B360M) sistem toplanabilir mi acaba? Çok daha iyi olacaktır. Herkesin 8.nesil tavsiye vermesi bu yüzden.

Başka sitelere bakıp i5 8500 (ya da 8400) ve B360 (ya da B360M) sistem toplanabilir mi acaba? Çok daha iyi olacaktır. Herkesin 8.nesil tavsiye vermesi bu yüzden.
benimde söylemek istedigim en son 6500 kullandım ve şimdi de fiyatına göre bence en uygun işlemci 7500 olduğı için bunnu seçtim 6. nesilden memnundum 7. nesil sorunlu mu ?

benimde söylemek istedigim en son 6500 kullandım ve şimdi de fiyatına göre bence en uygun işlemci 7500 olduğı için bunnu seçtim 6. nesilden memnundum 7. nesil sorunlu mu ?
Sorunlu değil ama, eski nesil önermiyorum. Örneğin siz GTX 1060 varken GTX 980 Ti alır mısınız ? Size önerim şu şekilde;
Toplam: 6066 TL. Intel tabanlı sistem istiyorsanız söylemeniz yeterli. Ama size önerim önerdiğim sistemi almanız olur.

Hayır sorunlu olmasından değil sisteminizin güncel olmasından dolayı. Mesela en basitinden i7 4790k çoğu yeni çıkan işlemciden daha performanslı olmasına rağmen güncel olmadığı için tercih edilmiyor. Sisteminizin güncel olması bir çok yönden avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…