i5-7500 ve GTX1060 Sistem yorumlarınız

bahadirh

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaş için bir sistem topladım. Genel olarak oyun oynanacak. 5000 TL civarı bir sistem istedi ben de kendi bildiğime bir şeyler yaptım. Arkadaş sadece oyun oynar overclockdan zerre kadar anlamaz merak bile etmez o yüzden K olmayan bir işlemciyle B serisi bir anakart aldım.

Resim aşağıda eklemek ya da düzeltmek istediğiniz bir şey olursa sizlerin de yorumlarını bekliyorum. Bu sistemin yanına birde 1ms 60FPS 1080p bir monitör aldırmayı düşünüyorum.

Toplam tamı tamına 5010,73 TL tutuyor sizce ideal mi yoksa bazı parçalar değiştirilebilir mi?

Şahsi fikrim HDD'yi 1 TB, ekran kartını Sapphire RX 480 8 GB Nitro+ almak. Artan yaklaşık 500-600 lira ile de işlemci i7 7700 ve SSD'yi 480 GB yapabilirsin. Ancak başkalarına da danış belki parçalar uyumlu olmayabilir.

Ha ayrıca RAM'i de 8x2 veya 16x1 alman daha iyi olur.

Everest PSU onermem. Arkadasiniz render yapmak isteyebilir bu butceye i7 alabilirsiniz. Eksen'e bakin derim kur 3.29.

Son düzenleme:
SSD'yi Samsung 750 EVO tercih edin gerçekten çok basarili. Ayrica Everest almak gibi buyuk bir hataya dusmeyin. Everest 7-15 yas cocuklari kandiran malzeme kalitesi olmayan hava sirkulasyonu berbat PSU'su bir o kadar kalitesiz. Ayrica cok pahali o kasa. Onun yerine Zalman Z11 Neo ve Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze tercih edin.

Son olarak ekran kartini RX 480 8 GB alin. Bu cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…