E Emir Haktan BAHÇIVAN Kilopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #11 Roquish dedi: RX 470 Ekran kartı hiç bir yerde yok. Varsa da kara borsa fiyatına satılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet dostum yanlış bakışım sanırım. Peki bu kartlar ne zaman stoklara gelir ?
Roquish dedi: RX 470 Ekran kartı hiç bir yerde yok. Varsa da kara borsa fiyatına satılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet dostum yanlış bakışım sanırım. Peki bu kartlar ne zaman stoklara gelir ?
Roquish Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 275 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #12 Çoğu kişi 2 ay diyor ama neye göre veya ne derece doğrudur bilmiyorum.
E Emir Haktan BAHÇIVAN Kilopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2017 #13 Roquish dedi: Çoğu kişi 2 ay diyor ama neye göre veya ne derece doğrudur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi 2 ay sonrasını düşünerek sen bana 3000 TL'ye bir bilgisayar toplayabilir misin? (Oyun için)
Roquish dedi: Çoğu kişi 2 ay diyor ama neye göre veya ne derece doğrudur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi 2 ay sonrasını düşünerek sen bana 3000 TL'ye bir bilgisayar toplayabilir misin? (Oyun için)