@Neko zaten gerekeni yazmış. Onun dizdiği sistem sizi uzun süre idare eder. Ayrıca Vatan bilgisayar konusu çok kafamı kurcalıyor, sinerjide 3000TL olan bir kart Vatanda 3700 TL sözün bittiği yer.
yok almadım daha. aslında vatandan toplamak istemiyorum. ancak sinerji bilgisayar hakkında araştırma yaptım pek güven vermedi. ileri dönük bir sistem toplamak istiyorum. rx 480 ile ileriye dönük bir sistem niyetim , tavsiyen varmı anakart b250 yeterlimidir...
yok almadım daha. aslında vatandan toplamak istemiyorum. ancak sinerji bilgisayar hakkında araştırma yaptım pek güven vermedi. ileri dönük bir sistem toplamak istiyorum. rx 480 ile ileriye dönük bir sistem niyetim , tavsiyen varmı anakart b250 yeterlimidir...
Hiç bir sıkıntı çıkmaz. Sinerji gibi bir sitede yamuk yapma gibi bir ihtimal yok
Gigabyte H270-HD3 2400 Mhz 1151p ATX
Bu anakartı alabilirsin 40 50 lira farkı var. Ama neko 'nun tavsiye ettiği anakart yeterlidir. Bir üst chipset almak istersen arada pek bir fiyat farkı yok.
Ayrıca çıkan Ryzen 5 serisi i7 lere kafa tutuyor. Almadan önce bir benchmarklara göz atın derim.
G4560 veya i3 alıcak olsaydın h110 olabilirdi. Ancak i5 gibi bir işlemciye h110 giriş seviye bir anakart tavsiye etmiyorum. İlla öldürcem diyorsan B150 al en azından.