İ5-7500 ve RX480 sistemdeki düşük performans

Kardeş adam ne işe yarar diyor bir bildiğim var demek ki öneriyorum... Sen ne atar yapıyorsun asıl? 5 yıl girmez isem konulara yardıma 1 kişiden mahrum kalacak Technopat...
Tamam adam da bilmiyor olabilir paylaşsan ölür müsün? Adam merakından iyi niyetle sormuş sen gidip adama laf ediyorsun.

Tamam adam da bilmiyor olabilir paylaşsan ölür müsün? Adam merakından iyi niyetle sormuş sen gidip adama laf ediyorsun.
"Amaç ne ki? Hem" gibi sözcükler o kadar da iyi niyetli değil, bilip bilmeden konuşma gibi bir cümle sarf ediyor. Tam performans vermesini ve 60 FPS kartı olduğundan ve monitörü uygun olduğundan belirtmiştim doğru düzgün sorsa söylerim.

Adam bildiğin soru sormuş “amaç ne ki” diye. Oradaki “hem” sözcüğüyle “ayrıca” demeye çalışıyor. Ben burada kötü biyet göremedim açıkçası. Hadi diyelim kötü niyet var neden adama düzgün cevap yazmıyorsun da, “Yeter artık 1 yıl Technopat’a girmiyorum” yazıyorsun?

Neyse boşver kardeşim bu aralarda sinirliyim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…