Satılık i5 7500

Hyperion33

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Wirtschaftsinformatiker
Upgrade yapacağım için işlemcimi satmak istiyorum. Kendi kutusu ve yine kendisine ait fanı ile teslim edeceğim. Garantisi yoktur demiştim ancak varmış 2 yıl garantili sanıyordum 3 yıl garantiliymiş yani bir 1 yılı daha var. Anakartı da satmayı düşünüyorum Msi B250M Pro-vdh
İletişim için: 531 080 25 29 (WhatsApp üzerinden yazarsanız sevinirim)

Son düzenleme:
Rakam nedir hocam?

Sizin ürününüz sizin fiyatınız ben sadece merak ettim.
Ama en azından aynı işlemci piyasada kaç paraya satılıyor bir araştırın. Kimse 7. Nesil i5 parasına 1. Nesil i5 almaz sadece ilanı açtığınız ile kalırsınız.

Sıfırları en ucuz baktığımda 1400 lira seviyesinde olduğunu gördüm, ikinci elleri de bu fiyat aralığında olduğu böyle bir fiyatlandırma yaptım. Ürünüm tertemiz kullandım garantisi, kutusu ve faturası durduğu için fiyatın normal olduğunu düşünüyorum.

Hızlı satış istiyorsanız biraz fiyat düşmeniz gerekebilir.
Ryzen 5 2600 serisi 0 ürünler 900 TL ye kadar düştü i5 9400F ler 1000/1200 TL civarı bulanabiliyor.

Sahibinden.com a bakıldığında sizin işlemcinize 900 1100 TL arası fiyatlar koyulmuş şahsen garipsedim. Mübarek intelin 2. elide düşmüyor

Evet normalde daha ucuza olması lazımdı ben de ilk başta biraz daha düşük fiyat düşünmüştüm piyasaya bakınca şaşırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…