isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 16 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar eski bir işlemcim var ve yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Bu yüzden de işlemcimin hızını ve performansını arttırmak istiyorum. 3.8 GHz'ye kadar çıkabiliyormuş diye biliyorum. Sizce bir zararı olur mu ve yapmalı mıyım?
Arkadaşlar eski bir işlemcim var ve yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Bu yüzden de işlemcimin hızını ve performansını arttırmak istiyorum. 3.8 GHz'ye kadar çıkabiliyormuş diye biliyorum. Sizce bir zararı olur mu ve yapmalı mıyım?
Can Erkan Hectopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #2 Aynı işlemci bende de var bir zararı olurmu ?
D Dente Hectopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2018 #3 Stok fan ile olmaz daha iyi bir fan almalısın sonra işlemciyi yavaşça hızlandırarak sistemin kararlı olup olmadığını anlamalısın
Stok fan ile olmaz daha iyi bir fan almalısın sonra işlemciyi yavaşça hızlandırarak sistemin kararlı olup olmadığını anlamalısın