haruniverse Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 87 21 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar sistemim yük altında 90 dereceyi görüyor. Termal macun sürülü, Sistem özelliklerim i5 760, GeForce GT 440,6 GB RAM, stok soğutucu kullanmaktayım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019
Arkadaşlar sistemim yük altında 90 dereceyi görüyor. Termal macun sürülü, Sistem özelliklerim i5 760, GeForce GT 440,6 GB RAM, stok soğutucu kullanmaktayım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 21 Ağustos 2019 #2 haruniverse dedi: Arkadaşlar sistemim yük altında 90 dereceyi görüyor. Termal macun sürülü, Sistem özelliklerim i5 760, GeForce GT 440,6 GB RAM, stok soğutucu kullanmaktayım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Termal macunu yenileyip, kasanızı temizlediniz mi?
haruniverse dedi: Arkadaşlar sistemim yük altında 90 dereceyi görüyor. Termal macun sürülü, Sistem özelliklerim i5 760, GeForce GT 440,6 GB RAM, stok soğutucu kullanmaktayım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Termal macunu yenileyip, kasanızı temizlediniz mi?
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #3 Kasanızın içerisindeki kabloların birbirine temas etmediginde de emin olunuz, ısınma yapar.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 21 Ağustos 2019 #4 Yeni bir soğutucu alınız. Kasaya bir fan daha ilave edebilir ve termal macunu yeniletebilirsiniz.
haruniverse Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 87 21 Ağustos 2019 #5 Stok fanı nasıl temizleyebilirim ? Termal macunu yeni sürdüm.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 21 Ağustos 2019 #6 hocam temizleseniz bile eski fan sayılıyor artık yani boşuna yormayın kendinizi. Size tavsiyem bunu alabiliyorsanız alın:US $16.32 18% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Fanlar ve Soğutma'de KARDAN ADAM CPU Soğutucu Ana 5 Doğrudan İletişim Heatpipes donma Kulesi Soğutma Sistemi CPU Soğutma Fanı PWM Fanlar Aliexpress.com'da | Alibaba Grup Sırf sizin için seçtim güvenilir satıcıdır.
hocam temizleseniz bile eski fan sayılıyor artık yani boşuna yormayın kendinizi. Size tavsiyem bunu alabiliyorsanız alın:US $16.32 18% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Fanlar ve Soğutma'de KARDAN ADAM CPU Soğutucu Ana 5 Doğrudan İletişim Heatpipes donma Kulesi Soğutma Sistemi CPU Soğutma Fanı PWM Fanlar Aliexpress.com'da | Alibaba Grup Sırf sizin için seçtim güvenilir satıcıdır.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Ağustos 2019 #7 haruniverse dedi: Stok fanı nasıl temizleyebilirim ? Termal macunu yeni sürdüm. Genişletmek için tıkla... Yumuşak ve küçük bir fırça ile temizleyebilirsiniz.
haruniverse dedi: Stok fanı nasıl temizleyebilirim ? Termal macunu yeni sürdüm. Genişletmek için tıkla... Yumuşak ve küçük bir fırça ile temizleyebilirsiniz.
haruniverse Kilopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 87 21 Ağustos 2019 #8 Arkadaşlar yeni fan alacak bütçem yok öğrenciyim zaten PC'den de belli,hiç bir çözümü yok mu kafayı yemek üzereyim artık.Temizledim,termal macunu yeniledim ama sonuç aynı
Arkadaşlar yeni fan alacak bütçem yok öğrenciyim zaten PC'den de belli,hiç bir çözümü yok mu kafayı yemek üzereyim artık.Temizledim,termal macunu yeniledim ama sonuç aynı
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 22 Ağustos 2019 #9 Kasa içerisinin fotoğrafını atar mısın? Hava akışının dengesine bakacağız.
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 22 Ağustos 2019 #10 Kasanın arkasında en az bir el boyunda boşluk bırakın belki egzoz fan dışarıya sıcak havayı atmıyordur.
Kasanın arkasında en az bir el boyunda boşluk bırakın belki egzoz fan dışarıya sıcak havayı atmıyordur.