Arkadaş açıklamada böyle bir şey yazmış.
Overclocksuz şekilde 3.33 GHz'de çalışsa bile en fazla %10 %15 arası darboğaz yapar yani 4 5 FPS kayıp ben de buna darboğaz demem.
O FPS kaybı 5-10 olmuyor belli ki hiç darboğaz yaşamamışsınız. Çok fazla FPS drop oluyor ve kamera bile dönerken 60 FPS olsa dahi kasıyor gibi hissettiriyor.
Aslında ben ilerleyen zamanlarda laptop alacağım için şimdilik beni idare etsin yeter diye düşünmüştüm.Ne yapsam karar veremedim RX 550 alsam nasıl olur?
Aslında ben ilerleyen zamanlarda laptop alacağım için şimdilik beni idare etsin yeter diye düşünmüştüm. Ne yapsam karar veremedim RX 550 alsam nasıl olur?
4 GB RAM'iniz var galiba o sisteme bir 4 GB daha ekleyin 4x2 8 GB RAM yapın 2 GB'da her ne kadar az olsa da sizin kartınız 2 GB kadar güçlü bir kart değil GTA V High ayarlarda 2 GB VRAM kullanıyor.
4 GB RAM'iniz var galiba o sisteme bir 4 GB daha ekleyin 4x2 8 GB RAM yapın 2 GB'da her ne kadar az olsa da sizin kartınız 2 GB kadar güçlü bir kart değil GTA V High ayarlarda 2 GB VRAM kullanıyor.
Komikti tabii bilmemen normal çünkü RX570 ile oyun oynarken işlemciye yük biner. R3 2300X kullanırken bile bazı oyunlarda işlemcimin yeterli olmadığını görüyorum.