i5 760 Sistem yavaşladı

i5 760 çok eski bir işlemci ekran kartının gücüne yetmez yeterli bir işlemci gerekir.

Darboğaz yapıyor.
Darboğaz yüzde 20 gözüküyor bir kaç siteden baktım ama yüzde 20 lik dar boğaz google girerken sorun yaratmaz kanımca

i5 760 çok eski bir işlemci ekran kartının gücüne yetmez yeterli bir işlemci gerekir.
Eksik kaldığı doğrudur bu kadar olacağını tahmin etmezdim chorme ye girerken bile iki kere düşünüyor girsem mi girmesem mi diye

Ufak darboğazlar mesela i5 3300'e GTX 1030 takarsan oyunlarda darboğaz olayını görürsün. Fakat ilk seri i5'e yeni bir GTX 1030 takarsan açılırken bile darboğaz yaptığını hissedersin.

Vaay GTX 1030 çıkmış da haberimiz yokmuş

Kart sıfır Samsung gt 1030 3 yıl garanti mevcut hala

Ufak darboğazlar mesela i5 3300'e GTX 1030 takarsan oyunlarda darboğaz olayını görürsün. Fakat ilk seri i5'e yeni bir GTX 1030 takarsan açılırken bile darboğaz yaptığını hissedersin.
GTX 1030 diye bir GPU yok.

i5 2400 GT 1030'u besler. Eski olmasına rağmen.

Kart sürücülerini yüklemişti eskileri silip bende yükledim yeniden şuan son güncelleme de... Hdd yi bi test etmedim akşam ona da bakarım teşekkür ederim

Masaüstü diyor aloo. Masaüstü ortamında darboğaz ne alaka? i5 760 Xeon 3440 muadili bir işlemci. GT 1030'a darboğaz yapmaz. Sorun başka yerde.
Günlük kullanımla darboğazı nasıl ilişkendiriyorlar anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…