i5 760 ve GT 440 CS:GO CPU kullanımı %100

haruniverse

Kilopat
GT440, i5 760 ve 6 GB RAM'e sahibim. Fakat CS:GO'da herhangi bir silahla ateş ettiğimde veya çatışmalarda CPU kullanımı %100'lere çıkıyor ve işlemci aşırı ısınıyor. Isındığından dolayı throttle seviyesi artıyor ve drop yiyorum, artık şu sorunumu çözmek istiyorum yani oyundan zevk alamaz hale geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle yapalım hoccam en başta işlemciniz hakkında bilgi sahibisinizdir umarım :) ilk olarak temizlik termal macun değişimi uygulayın düzgün bir fanınız yoksa değişim alabilirsin sonra Driver güncellemesi derken sağlam temiz bir şey olur.

Bende de vardı o işlemci gereksiz derecede aşırı ısınıyor. Hatta işlemci kapağını açıp termal macun bile değiştirmiştim ama fayda etmedi. Tavsiyem FPS'i sabitleyip işlemci yükünü azatlman olur. @Çeto başkanda demiş termal macunda değiştirebilirsin. Stok soğutucu kullanıyorsan kullanma gerçekten o işlemciyi soğutamaz. 🔥

Arkadaşlar bir soğutucu sipariş ettim fakat CS:GO'da %100 işlemci kullanımı çok normal bir durum gibi durmuyor. Format atarsam sorun düzelir mi?

Bende de vardı o işlemci gereksiz derecede aşırı ısınıyor. Hatta işlemci kapağını açıp termal macun bile değiştirmiştim ama fayda etmedi. Tavsiyem FPS'i sabitleyip işlemci yükünü azatlman olur. @Çeto başkanda demiş termal macunda değiştirebilirsin. Stok soğutucu kullanıyorsan kullanma gerçekten o işlemciyi soğutamaz. 🔥

Şimdi şöyle yapalım hoccam en başta işlemciniz hakkında bilgi sahibisinizdir umarım :) ilk olarak temizlik termal macun değişimi uygulayın düzgün bir fanınız yoksa değişim alabilirsin sonra Driver güncellemesi derken sağlam temiz bir şey olur.

CS:GO'da çoğu işlemci tam yükte kullanılıyor zaten. Hele 2010'lu yıllardan kalma bir işlemci için bir adamın yaşaması kadar normal bir durum. Sıcaklıklar kaç derece oluyor yük altında?

99 dereceye kadar çıkıyor ve GHz düşüyor, bu yüzden drop yiyorum. Yeni bir soğutucu sipariş ettim, umarım işe yarar
Hadron HD2536 Bakır Soğutmalı Kule Tipi Universal İşlemci Fanı En Uygun Fiyatlarla | Deha Bilgisayar | Toptan ve Perakende Satış Mağazası (sipariş ettiğim soğutucu)

CS:GO'da çoğu işlemci tam yükte kullanılıyor zaten. Hele 2010'lu yıllardan kalma bir işlemci için bir adamın yaşaması kadar normal bir durum. Sıcaklıklar kaç derece oluyor yük altında?

99 dereceye kadar çıkıyor ve GHz düşüyor, bu yüzden drop yiyorum. Yeni bir soğutucu sipariş ettim, umarım işe yarar
Hadron HD2536 Bakır Soğutmalı Kule Tipi Universal İşlemci Fanı En Uygun Fiyatlarla | Deha Bilgisayar | Toptan ve Perakende Satış Mağazası (sipariş ettiğim soğutucu)
Yeni soğutucu yerine keşke düzgün bir termal macun sipariş etseydiniz.

Yeni soğutucu yerine keşke düzgün bir termal macun sipariş etseydiniz.

Hocam şunu belirteyim, stok soğutucu kullanıyorum ve fanın ayakları kırılmış durumda bir şekilde idare ediyorum. O yüzden yeni soğutucu sipariş ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı