Hız aşırtmayı (OC) nasıl yapabilirim? Asus micro anakartımda tek tık özelliği vardı. PC çok fark edilir bir şekilde hızlanırdı. Bu anakartın BIOS'unda daha karmaşık işlemler olduğundan bir türlü çözemiyorum.
Sadece OC yapamadığım için yeni aldığım ve garantisi devam eden bu kartı bile satmaya karar verdim. OC konusunda anlaşılır bir şekilde yardımcı olacak ustalar varsa çok memnun olurum. Teşekkürler.
Fazla bir şey kaybetmemek demekle neyi kasdettiğini anlayamadım usta. OC düşünerek anakartı alıyorum ama işlemcimin OC olmadığını öğreniyorum. kendimi kötü hissediyorum N e önerirsiniz benim bu durumuma ? Teşekkürler.
Fazla bir şey kaybetmemek demekle neyi kasdettiğini anlayamadım usta. OC düşünerek anakartı alıyorum ama işlemcimin OC olmadığını öğreniyorum. kendimi kötü hissediyorum
O yorum üst kullanıcıya ait bana değil. Ama söylemek istediği sonuçta i7 olmadığı için ne kadar OC yapacaksın? Üstüne 200-300 TL daha koyup KDV indirimleri yakalayıp i7 7700 alabilirdin.
O yorum üst kullanıcıya ait bana değil. Ama söylemek istediği sonuçta i7 olmadığı için ne kadar OC yapacaksın? Üstüne 200-300 TL daha koyup KDV indirimleri yakalayıp i7 7700 alabilirdin.
Bu anakartta 5 Yönlü Optimizasyon (tek tıkla sistem çapında hız aşırtma) mevcut. bu anakartı alsam işlemciye bir zararı olur mu ya da hız aşırtma yapılabilirmi bu kartta?
Keşke İ5 7600 yerine İ5 7600K alsaydın. O zaman Overclock yapımı için sorun yaşamazdın. Maalesef işlemcinin çarpan kilidi açık olmadığı için Overclock yapamazsın.
Bu anakartta 5 Yönlü Optimizasyon (tek tıkla sistem çapında hız aşırtma) mevcut. bu anakartı alsam işlemciye bir zararı olur mu ya da hız aşırtma yapılabilirmi bu kartta?
İşlemcini iade etmeye çalış. Durumu anlat. Ben İ5 7600K almam gerekirken bunu almışım diye söyle. En son olmazsa işlemciyi sat ve i5 7600K yada i7 7700K almaya çalış. Anakarta daha para verme.