İ5 7600 sistem düşük yük altında yüksek CPU kullanımı

erenstarr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 hafta önce Win8'den Win10'a geçiş yaptım 1-2 gün her şey normali fakat daha sonrasında CPU problemim başladı. Sorunsuz oyun yayınları yaparken bir anda FPS'im yerlere düştü, biraz araştırdıktan sonra görev yöneticisinden kontrol ettim yayın açtığım zaman %80-100 arası CPU kullanımı oluyor ki yayın haricinde sadece Google Chrome açsam dahi CPU dengesiz bir şekilde artışa geçiyor. Gariptir bir şey daha dikkatimi çekti; Mouse imlecini hızlı bir şekilde hareket ettirdiğim zaman CPU yine yüksek % kullanımına başlıyor. Başlıkta da belirttiğim gibi Windows 10'u KMspico ile active ettim bundan şüphelenmeye başladım görüşleriniz ve önerileriniz nelerdir merakla bekliyorum.

• Intel Core i5 7600 Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm
  • Zotac GTX 1060 AMP! EDITION GDDR5 6GB 192Bit NVidia GeForce DX12
  • GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V
  • GIGABYTE GA-Z270-GAMING K3 Intel Z270 Soket 1151 DDR4 3466MHz(OC) USB3.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama bazlı sorun yok. Fakat Windows 10'a geçtikten sonraki kurulu sürücüler Iobit üzerinden olduğu için bu tür sorunsallara neden olabilir. Temiz kurulum yapın. Sürücüleri Windows Update üzerinden güncelleyin. Bulamadığın veya eski sürücü olursa konu açın yardımcı olalım ama bu tür Iobit'in çöp uygulamalarını kurmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…