Pavyon Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #1 @Recep Baltaş hocamızın önerdiği bu sistemi topluyorum. Sizlerin de fikirleriz varsa öneride bulunur musunuz?
@Recep Baltaş hocamızın önerdiği bu sistemi topluyorum. Sizlerin de fikirleriz varsa öneride bulunur musunuz?
Erdem_Özdemir Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 458 Çözümler 2 Yer Samsun/Bafra Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #2 Sistemin fiyatı ne kadar? GTX1060 yerine RX480 daha iyi olur.
ulaşcan3 Hectopat Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 534 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #3 Sağlıklı bi sistem. Fiyat kısılabilecek yerler var ama bütçe yeterliyse alınabilir. Bazı parçalardan kısıp GTX 1070 bile alabilirsiniz.
Sağlıklı bi sistem. Fiyat kısılabilecek yerler var ama bütçe yeterliyse alınabilir. Bazı parçalardan kısıp GTX 1070 bile alabilirsiniz.
Pavyon Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2017 #4 ulaşcan3 dedi: Sağlıklı bi sistem. Fiyat kısılabilecek yerler var ama bütçe yeterliyse alınabilir. Bazı parçalardan kısıp GTX 1070 bile alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artık çok geç ekran kartını aldım tavsiyeniz için sağolun Erdem_Özdemir dedi: Sistemin fiyatı ne kadar? GTX1060 yerine RX480 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... ekran hariç 4.5oo tl civarı tutuyor. ekran kartınıda aldım sağolun tavsiyeniz için.
ulaşcan3 dedi: Sağlıklı bi sistem. Fiyat kısılabilecek yerler var ama bütçe yeterliyse alınabilir. Bazı parçalardan kısıp GTX 1070 bile alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artık çok geç ekran kartını aldım tavsiyeniz için sağolun Erdem_Özdemir dedi: Sistemin fiyatı ne kadar? GTX1060 yerine RX480 daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... ekran hariç 4.5oo tl civarı tutuyor. ekran kartınıda aldım sağolun tavsiyeniz için.
ulaşcan3 Hectopat Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 534 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2017 #5 Pavyon dedi: Artık çok geç ekran kartını aldım tavsiyeniz için sağolun ekran hariç 4.5oo tl civarı tutuyor. ekran kartınıda aldım sağolun tavsiyeniz için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
Pavyon dedi: Artık çok geç ekran kartını aldım tavsiyeniz için sağolun ekran hariç 4.5oo tl civarı tutuyor. ekran kartınıda aldım sağolun tavsiyeniz için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güle güle kullanın