Kendi oluşturduğum sisteme bir kasa ve güç kaynağı arıyorum. Sistem için toplam bütçem 4.500 lira sistem şu anki hali ile 4.305 lira etmekte. (Kredi kartına 6 taksit + kargo bu hale denk geliyor) dolayısı ile kasa ve güç kaynağı için bütçem çok kısıtlı sistemi yorumlarsanız sevinirim. Bütçeme uygun bir kasa buldum ama 400w yeterli geleceğini zannetmiyorum. Sizin de yorumunuzu almak istedim.
Kendi oluşturduğum sisteme bir kasa ve güç kaynağı arıyorum. Sistem için toplam bütçem 4.500 lira sistem şu anki hali ile 4.305 lira etmekte. (Kredi kartına 6 taksit + kargo bu hale denk geliyor) dolayısı ile kasa ve güç kaynağı için bütçem çok kısıtlı sistemi yorumlarsanız sevinirim. Bütçeme uygun bir kasa buldum ama 400w yeterli geleceğini zannetmiyorum. Sizin de yorumunuzu almak istedim.
Kasa tipi atx.
Birde içinde hali hazırda içinde güç kaynağı bulunan kasadan güç kaynağı sökülebilir mi kendi satın aldığım güç kaynağını takma ihtimalim var mı ?
Öncelikle bu bileşenleri tercih etmen lazım:
B250M PRO-VDH yada Bazooka
Hyperx Fury 8GB DDR4 2400MHZ RAM
En azından 120 GB SSD eklemelisin.
Ve o Frisby kasa bu sisteme kesinlikle uygun değil. Bütçeyi arttırıp 500- 600w 80+ PSU ile birlikte uygun fiyatlı bir kasa tercih etmelisin.
İşlemciyi i5 7400 de yapabilirsin. O ekran kartı için yeterlidir.