i5 7600 ve 1050 Ti sistem BF1'de FPS düşmesi

segatron

Kilopat
Sistemimin özellikleri:

İşlemci: İntel i5-7600 3.50 GHz
Ana kart: MSI B250M PRO-VD
Ekran kartı: MSİ GTX 1050 Tİ Gaming X 4 GB
RAM: DDR4 8 GB 2400 MHz HyperX Fury

Sistemi yaklaşık 5 ay önce aldım. Diğer oyunlarda bi sıkıntı yok ama BF1'de drop sorunum var. Acaba sistemde darboğaz mı var ? MSİ Afterburner'dan test ettim CPU kullanımım %99 ama GPU kullanımım %80 i geçemiyor. Anlayanlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kullanımın %99 performans göstermesine rağmen ekran kartını tam olarak besleyemiyor yani ekran kartından tam %100 lük bir performans alamıyorsun ve bu yüzden darboğaz ile karşılaşıyorsun. Çözümü işlemciye overclock yapman veya işlemciyi yenilemen olacaktır.

Overclock riskli diye duydum ama bu sorundan kurtulmak istiyorum. Sence overclock mu yenileme mi ?
İşlemci kullanımın %99 performans göstermesine rağmen ekran kartını tam olarak besleyemiyor yani ekran kartından tam %100 lük bir performans alamıyorsun ve bu yüzden darboğaz ile karşılaşıyorsun. Çözümü işlemciye overclock yapman veya işlemciyi yenilemen olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı