Uyumlu ama alacağın yerin BIOS güncellemesi yapması gerekli. BIOS güncellenmeden o işlemciyi kullanamazsın. Ayrıca güç kaynağını Corsair VS 650 almanı öneririm.
bence tamamen uyumsuz denebilir şu yazdıklarımı alırsan daha iyi olur öncelikle işlemcini i5 7600 yerine i5 7500 al bi performans fark etmiycek önemli olan ekran kartının gücü ikinci olarak 7.nesil işlemci 6. nesil uyumlu anakartta çalışmayacaktır ama elinde 6. nesil bir işlemci varsa takıp bios update yaptıktan sonra tekrar 7. nesil takarsın çalışır eğer ben onlarla uğraşamam diyorsan b250 serisi bi anakart alman gerek mesela b250m pro vdh veya bütçenizi biraz daha arttırıp b250m bazooka alabilirsiniz fazlasıyla yetecektir ve ram konusuna gelirsek 8gb ram şu anda bütün oyunlar için gayet yeterli 16 olursa daha iyi olur ama gerek yok isterseniz 8 gb alıp sonradan bir 8 gb lık daha ekleyebilirsin birde ram leri 2133 mhz yerine 2400 mhz tercih ederseniz sizin yararınıza çünkü b250 serisi anakartlar ve 7. nesil işlemci birlikte 2400 mhz destekliyor kasanız güzel onu alabilirsiniz ekran kartı zaten baştan yanlış secilmiş o fiyata msi rx 470 veya rx 480 alınabilir bükemmel bir ikili olurlar i5 7500 ile gerçek ten aralarında en az 15 - 20 fps olacaktır zaten rx 480 gtx 1060kafa tutan bir kart msi rx 480 4gb rahatlıkla tercih edilebilirsiniz güç kaynağı güzel idare eder ama 600 80 + bir psu daha iyi olur daha uzun vade bu tarafdan ise size aerocool kcas 600 watt 80+ güç kaynağını öneririm gayet güzel fiaytıda uygun sıvı soğutma kusura bakmayın ama biraz aptalca olmuş diye bilir sizin zaten overclock la işiniz yok zaten işlemciniz çarpan kilidi açık değil yani K ibaresi yok kutudan cıkacak olan stock soğutucu fazlasıyla işinizi görür illa ben kutudakini kullanmam diyosanız normalinden bir hava soğutma tercih edebilirsiniz ve harddisk konusunda hardiskini 5400 rpm yerin 7200 rpm seçmelisin arada performans farkı var ama fiyat farı yok bu tarfdan ise size WD10EZEX arattığınızda hardiski görebilirsiniz gayet uygun 64 mb ve 7200 rpm fiyatıda gayet uygun bunu tercih edebilirsiniz eğer bütçeniz var ise size 120 gb lik bir ssd di almanızı buraya windows unuzu kurabilirsiniz bu tarafta ise size corsair le force 120 gb ssd yi öneririm bu arada yazmayı unutmuşum yazdığım harddisk 1 tb evet ben size bunları öneriyorum ama yine de tercihinize saygım var yaz yaz ellerim koptu vallaha YAZDIĞIM SİSTEMİ ALMANIZI ÖNERİRİM TEŞEKKÜR EDERSİNİZ