Windowsa 500 lira vermedim de lütfen Tabii ki orjinal kullanacaksın ama çok daha uygun fiyatta satılıyor internette. Ben 30 ve 32 liraya 2 adet aldım 2 kasamda da onları kullanıyorum. Bildiğin orjinal Windows lisansı. 3800 liraya bu sistem bence çok kötü olmuş. Aldıkdan sonra değilde almadan önce konu açmalıydın.
Öncelikle hayırlı olsun. Vatan PC fiyatları pahalı bir yer. Şu açıdan güzel gelecekte 1050Tİ satıp ekran kartını yükseltebilirsin. Bu arada kasanın ve anakartının tam modelini alabilir miyim?
Windowsa 500 lira vermedim de lütfen Tabii ki orjinal kullanacaksın ama çok daha uygun fiyatta satılıyor internette. Ben 30 ve 32 liraya 2 adet aldım 2 kasamda da onları kullanıyorum. Bildiğin orjinal Windows lisansı. 3800 liraya bu sistem bence çok kötü olmuş. Aldıkdan sonra değilde almadan önce konu açmalıydın.
Henüz daha tam almadım kasayı vatana gidip söyledim faturasını ödeyip çıktım.Benim şuan 3800 TL ile o kasa yerine farklı bi sistem almam mümkün mü ? Yani vatana gidip bu kasa yerine başka bi kasa istiyorum deme şansım varmı?
Bence kesinlikle zorlamalısın sonuçta ödeme yapıp çıktın ve hiçbir parça almadın. Hemen bir 3800 TL sistem tavsiyesi konusu aç. Güncel piyasayı takip eden arkadaşlar sana yardımcı olur.