İ5 7600K - MSİ GTX1050Tİ Gaming X Sistem Toplama

ozan.turan32

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemimde önemli parçalardan biri olan GTX1050Tİ bulunmaktadır.
Biraz daha masraf yapıp sistemime;

1) MSİ B250M Gaming
2) CORSAİR 8GB 2400MHZ CL14 RAM
3) İntel İ5 7600K - Darboğaz söz konusu olur mu?

Şöyle söylemem daha uygun olabilir belki, sistemimde öncelik oyun olarak PUBG oynayacağım ve bazı çözünürlüklerde bazı ayarlarda darboğaz söz konusu olabilir mi? Bildiğim kadarıyla ayarlar 1080P ya da biraz daha düşük kalite vb. şeylerde darboğaz söz konusu olabiliyormuş.

-Aklımda şuan işlemci konusunda, İ5 7600K/7600/7500 modelleri mevcut konumda, sizin öneriniz nedir?

-Yüksek oyunlarda işimi görmesi tercihim ve de PUBG'de FPS dropsuz yüksek FPS'li oyun deneyimini yaşamak istiyorum, sizlere sormak istedim.[/I]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi belirtin. 1050 Tİ elinizde bulunuyor mu? Yoksa listenizde mi bulunuyor?

1050Tİ şuan kasamda takılı. İntel tercihim ve PUBG için topluyorum, sıkıldığım zamanlarda yüksek oyunlarda oynuyorum. BF1, GTA5, Tom Raider, COD, Far Cry gibi. Bütçem 2.600-3000TL

MSİ GTX1050Tİ Gaming X ve FX8320 PUBG FPS Sorunu

Bilgisayar donanımlarımı bu konuda belirttim ve sorunumu dile getirdim. Bakıp sizde yardımcı olabilirmisiniz.

Son düzenleme:
Seçtiğiniz RAM'i 2x4GB 3000MHz RAM olarak değiştirmeniz FPS konusunda büyük avantaj sağlayacaktır. Lakin RAM'leri 3000MHz'te kullanabilmek için Z serisi anakarta ihtiyacın var.

PUBG oyanamıyorum ama BF 1 oynuyorum.

Sistemim i5 7500 İşlemci, 1050 Tİ ekran kartı ve 8 GB RAM bellek. BF 1 de 1080P de bir sorun yok.

B250 Gaming alırsan i5 7500 yeterli. RAM bellek 8x2 yaparsan daha iyi olur. Birde SSD eklersen sorun kalmaz.

Kullandığınız HDD nedir? SSD takılı zaten sisteminizde. Ona göre HDD ayarlayacağım sistemde.

HDD yok sistemimde.

A

Arkadaşımdada aynı sistem var İ5 7500 ve PUBG'de güzel FPS alıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…