Yanınızı izledim bu sabah ki ve çok drop var. Hocam, son bir şey. Superbox arayüzüne girmek için 192.168.8.1 yazıp girin ve sinyal seviyesine bakın, hatta bir ekran görüntüsü alıp buraya koyun, bakalım sinyal seviyeniz ne durumda, yani 5 tane yeşil çizgi olması lazım çok iyi bir çekim gücü için, eğer sinyal seviyesi düşükse süperboxu sinyal seviyesi artana kadar evinizin farklı yerlerinde deneyin, bir de bilgisayarınıza kablo ile bağlayın. Evin bir tarafında sinyal seviyesi kötüyken, diğer tarafında iyi olabiliyor. Birde cihazın arayüzüne girin, sistem kısmında cihaz bilgisine tıklayın ve oradaki SINR değerini bana bildirin, o değer sinyal kalitesini gösterir. Sinyal kalitesi ayrı, sinyal seviyesi ayrı şeylerdir bu arada. Bakalım eğer bölgenizle alakalı bir durum mu, yoksa evde konumlandırmanızla alakalı mı. Eğer bölgenizdeki hizmet kalitesi ile alakalı bir durumsa boşuna para ödemeyin, iptal edersiniz. Çünkü baz istasyonu kalitesi, yoğunluğu sizin ve müşteri temsilcilerinin uzaktan yardım ile çözecekleri bir durum değil, Turkcell firmasının yatırım yetersizliği sorunudur.