S
Silinen üye 94679
Ziyaretçi
Resimde de görüldüğü gibi, GPU kullanımım hiçbir şekilde stabil değil, örneğin GTA V oynarken binde bir FPS değeri 3’e düşüyor. FPS’im 120’den bir anda 40’a düşüyor ve bu bariz bir şekikde donma yapıyor, oynanacak gibi değil. Bunu bir şekilde çözebilir miyim? Mesela ekran kartı için seçtiğim değerin tam olarak verilmesini istiyorum, ayarlamak mümkün mü? Yani ihtiyacım olsa da olmasa da ekran kartımın tam performans çalışmasını istiyorum. Aynı zamanda CPU kullanımım da anlık olarak değişiyor, %100’den %35’e düştüğü oluyor, sanırım o da ekran kartına göre hareket ettiği için otomatik olarak yük yok diye yettiği kadar çalışmak istiyor.
Sistemim ve ek bilgiler:
Bu arada eklemek istedim, overclock yaptığımda 781MV görülürken, overclocksuz 831MV görülüyor, bu bir sorun mu? Üstteki Core Voltage ile oynadığım hiçbir şekilde o değer artmıyor ya da azalmıyor.
Sistemim ve ek bilgiler:
- MSI Z270 GAMING M3
- I5-7600K 4.2GHz.
- MSI GTX 1060 Gaming X 6G
- 16 GB 3200MHz RAM
Bu arada eklemek istedim, overclock yaptığımda 781MV görülürken, overclocksuz 831MV görülüyor, bu bir sorun mu? Üstteki Core Voltage ile oynadığım hiçbir şekilde o değer artmıyor ya da azalmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: