İ5 7600K ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden? İnsanları yanlış bilgilendiriyor. Biri bu mesajı okuyup i5 alsa ilerde işlemcim darboğaz yapıyor diye konu açıcak. Ve bunlar ortada gözükmeyecek yine siz hocalarım yardım edeceksiniz.

Ben Technpat'a üye olduğumda AMD'yi bilmiyordum bile adam akıllı. Anca "Kor i7" biliyordum. Ben şanslıydım yani, ön yargılı gelmedim buraya

@Tunc Ege UserBenchmark doğru bir site değil. Hatta bazıları yasaklandı Technopat'ta.

Ya her şeyi geçtim adam 1800X'le 7700K'yı karşılaştırıyor Ya bana bir gülme geldi

Hocam idrak yolu enfeksiyonu mu yaşıyorsunuz?
Neyse, cidden böyle. Burada bırakmak da istemiyorum. Onun açık olmadığı bir zamanda yeniden açmaya çalışacağım ama artık korkuyorum cidden. Bari konuları kilitlemese. Konuşamıyoruz da, bildiğiniz susturulduk.

Abi @Recep Baltaş senin düşüncelerin nedir sencede intel yerine ryzen mi koymalıyım işlemci ve sence sistem uyumlu mu ?

Arkadaşın kasayı ben topladım işlemcide tereddütte kaldık. Şuanda kafamızdaki tek soru optime de sorun ceker mı ? Çunku RAM'lerıyle sıkıntı yaşayan bile var. Kimse bir şeyleri satın aldıkdan sonra ıade edıp yenısıyle ugrasmak istemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların dediği gibi ryzen sistem toplanmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…