i5 7600K ve GTX 1070 toplama

Mihander

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yaz Amerika'ya taşınıyorum. Şöyle bir sistem toplamak istiyorum sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım elinde İntel uyumlu bir anakart var. Eğer seçim şansınız var ise kesinlikle Ryzen almanı öneririm. Arkadaşın da dediği gibi PSU fazla gelmiş sisteme, 600 veya 650 watt yeterli olacaktır.

Sanırım elinde İntel uyumlu bir anakart var. Eğer seçim şansınız var ise kesinlikle Ryzen almanı öneririm. Arkadaşın da dediği gibi PSU fazla gelmiş sisteme, 600 veya 650 watt yeterli olacaktır.
Yok işlemci ile anakartın fiyatı o sanırım. Baksana 1070 ile aynı.

A.B.D'den hocam . monitör için 2k ve 144 hz arasında gidip geliyorum . fakat 2k ,144 hz olan bir monitore param yetmiyor , o yüzden 2k mantıklı geliyor. site ise newegg bütçem ise 1500 dolar monitor dahil. psu ne önerirsiniz? anakart ise işlemce ile bundle , işlemcinin altında yazıyor kendisi.

Bakıcam şimdi o siteye bir sistem dizmeye çalışayım.

Konuyla alakasız ama ABD' de ne iş yapacaksınız ? .

Bende 144hz mi 2k mı alsam diye çok düşündüm ve 144hz almaya karar verdim.Çünkü geforce experiences da DSR özelliği ile oyunları sanal olarak 2K ile oynayabiliyorsun. Özellikle FPS tarzı oyunlar oynuyor isen 60hz ile 144hz arası dağlar kadar fark. Monitör olarak imzam da yazanı alacağım.

Eki Görüntüle 233688
Resmi yüklerken 0 kalite olarak yükledim kabul etmedi diğerini. Sanıyorum böyle tam oldu.
Monitörde 165Hz G-Sync.
Ben o anakartı önermiyorum, okuduğum bir çok PC Mate VS MSİ Tomahawk yazılı makaleler de hep Tomahawk tercih edilmiş. Seasonic hakkında bir bilgim yok ama onun dışında sistem gayet güzel.
Bir diğer seçenek ise monitörden kısıp işlemciyi yükseltebilirsiniz. Fakat bu hali de fena değil. G-Sync monitörler hiç de azımsanmayacak derecede kalitelidirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…