i5 7600K veya i3 8350K İçin Anakart ve İşlemci Seçimi

senechaux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben eski anakartımın ekran kartı soketi bozuk olduğu için yeni bir ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum ama doğru alıp almadığımdan emin değilim.
Almak istediğim anakart;
İşlemciler de bunlar;
Sizce hangi işlemciyi almalıyım, bilgisayarı oyun için kullanıyorum genelde. Bu işlemciler anakartın soketine uygun mu, uygun ise 1151 soketli herhangi bir işlemci soğutucusu alsam sıkıntı çıkar mı? Sizin bana önerebileceğiniz düşük bütçeli soğutucular nelerdir, sıvı soğutma hariç?
Bu işlemci soğutucuları arasında kaldım sizce iyiler mi?
Ve bu anakartta DDR3 RAM kullanırsam sıkıntı olur mu?
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben eski anakartımın ekran kartı soketi bozuk olduğu için yeni bir ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum ama doğru alıp almadığımdan emin değilim.
Almak istediğim anakart;
İşlemciler de bunlar;
Sizce hangi işlemciyi almalıyım, bilgisayarı oyun için kullanıyorum genelde. Bu işlemciler anakartın soketine uygun mu, uygun ise 1151 soketli herhangi bir işlemci soğutucusu alsam sıkıntı çıkar mı? Sizin bana önerebileceğiniz düşük bütçeli soğutucular nelerdir, sıvı soğutma hariç?
Bu işlemci soğutucuları arasında kaldım sizce iyiler mi?
Ve bu anakartta DDR3 RAM kullanırsam sıkıntı olur mu?
Teşekkürler şimdiden.
Birincisi İ5 için uygun dediğin anakart
İkincisi İ3 için bunu alabilirsin
GIGABYTE B360M AORUS GAMING 3 Intel B360 Socket 8.Nesil 1151 DDR4 2666MHzAnakart
Üçüncüsü DDR3 ram kullanamazsın her iki sistemdede DDR4 kullanmak zorundasın ve soğutucular uyumlu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı