i5 8.nesil işlemci ve Radeon 520 ile CS:GO'da düşük FPS sorunu

NypMadora

Centipat
Öncelikle selam. Direk konuya gireceğim. Sistemim CS:GO için gayet yeterli fakat istediğim performansı alamıyorum, sistemim şu şekilde:
i5 8. Nesil 8 çekirdek işlemci
4 GB RAM DDR4
2 GB AMD Radeon 520 ekran kart
Intel UHD Graphics 620
1TB HDD
Windows 01 64 Bit

CS:GO en düşük ayarlarda 50FPS, yükseltmek için ekran ayarlarını 4:3'e getirdim ve FPS için CFG yükledim fakat 60FPS'den yukarı çıkamıyorum.

Bu arada önceki bilgisayarım "i3 işlemci 4 GB RAM" 90FPS alabiliyordum orta grafikler ve CFG yoktu. Anlamadım yani neden düşük.

Hocam belki de Radeon 520 yerine UHD Graphics 620'yi kullanıyordur.
Çünkü Dizüstü bilgisayarlarda sık görülen bir durum.
Adımları takip edin:
Arama/Aygıt Yöneticisi/Görüntü Bağdaştırıcıları

Bu kısımın bize fotoğrafını atabilir misiniz?

Öncelikle Oyunu AMD 520 ile çalıştırdığınızdan emin olun. Daha sonra oyundan ayarların tümünü low yapın ve Çoklu CPU Kullanımını etkin yapın. Oyun içinde konsola girip fps_max 0 ve fps_max_menu 0 yazın. Ayrıca dostum i5 ler minimum 2 ve 4 maximum 6 çekirdeklidir. V-Sync'nin kapalı olduğundan emin olun.

Hocam belki de Radeon 520 yerine UHD Graphics 620'yi kullanıyordur.
Çünkü Dizüstü bilgisayarlarda sık görülen bir durum.
Adımları takip edin:
Arama/Aygıt Yöneticisi/Görüntü Bağdaştırıcıları

Bu kısımın bize fotoğrafını atabilir misiniz?
Öncelikle Oyunu AMD 520 ile çalıştırdığınızdan emin olun. Daha sonra oyundan ayarların tümünü low yapın ve Çoklu CPU Kullanımını etkin yapın. Oyun içinde konsola girip fps_max 0 ve fps_max_menu 0 yazın. Ayrıca dostum i5 ler minimum 2 ve 4 maximum 6 çekirdeklidir. V-Sync'nin kapalı olduğundan emin olun.
Kusura bakmayın ben yanlış bakmışım. Dört çekirdekli fakat threads olarak 8 gösteriyor.
60FPS'den yukarı çıkmıyorsa V-Sync açık olabilir onu kontrol et. Üstelik Radeon 520 iyi bir ekran kartı değil. İşlemciyi dünyanın en iyi işlemcisi de yapsanız 520 ekran kartının kapasitesi belli. Yani işlemcim yüksek FPS'im düşük mantığı yanlış.
V-Sync kapalı, en düşük ayarlar fakat değişme olmadı...
60FPS'den yukarı çıkmıyorsa V-Sync açık olabilir onu kontrol et. Üstelik Radeon 520 iyi bir ekran kartı değil. İşlemciyi dünyanın en iyi işlemcisi de yapsanız 520 ekran kartının kapasitesi belli. Yani işlemcim yüksek FPS'im düşük mantığı yanlış.
peki abi bu sistem il GTA5 i en azından 30fps olsun oynabilirmiyim? Oynayamazsam bile, 4gb daha ram almayı düşünüyorum o zaman oynayabilirmiyim?
peki abi bu sistem il GTA5 i en azından 30fps olsun oynabilirmiyim? Oynayamazsam bile, 4gb daha ram almayı düşünüyorum o zaman oynayabilirmiyim?

Dosya Ekleri

• EditedImage.png
    EditedImage.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı