i5 8250 Sistem CPU kullanımını %100 oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yiğit44

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Uhd 620
Anakart
Lenovo e580 anakartı
İşlemci
I5 8250
Dün hiçbir şey yok idi bugün PC'yi açtım DC de sohbet ettim arkadaşlarımla Kaspersky anti virüs programının süresi dolmuştu onu kaldırdım canım sıkıldı GTA 5 gireyim dedim bir baktım oyun loading ekranı dondu. Sonra oyun açıldı aşırı derece takıla takıla. Dedim harici hard disk bozuldu sanırım CPU 100 diyordu harici HDD aparatını çıkardım dedim SSD'ye kurulu bir oyun gireyim diye CS:GO'da da CPU 100 ne yapmalıyım?

Görev Yöneticisi'ni atar mısın?

Bende de aynı işlemci var yükleme yaparken %100 oluyor arka planda herhangi bir şey yükleniyor mu?

Ayrıntılar kısmına tıklayıp "CPU" sütunundaki CPU yazısına da tıklar mısınız?

Dosya Ekleri

• 20220427_171133.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 20220427_171047.jpg
    154,9 KB · Görüntüleme: 35
Oyun sırasında donma, takılma gibi durumlar yaşıyor musun? Oyunu alta aldığında CPU kullanımı yüksek göstermesi normal.

Evet zaten Full oyunlarda ama dün böyle bir şey hiç yoktu takır takır oynatırım oyunlar aniden donuyor CPU tavan.
Görev Yöneticisi'ni atar mısın?

Oyun sırasında donma, takılma gibi durumlar yaşıyor musun? Oyunu alta aldığında CPU kullanımı yüksek göstermesi normal.

Ayrıntılar kısmına tıklayıp "CPU" sütunundaki CPU yazısına da tıklar mısınız?

Bende de aynı işlemci var yükleme yaparken %100 oluyor arka planda herhangi bir şey yükleniyor mu?

Herkese çok teşekkür ediyorum sorunun çözümüne format atarakdan ulaştın komple 0'dan her şeyi silip Windows'u kurdum sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…