Astrom00n60Hz Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Intel UHD Graphics 620. i5 8250. MX 110. 8 GB RAM. Low veya medium ayarlarda kaç FPS alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 İlk oyunu diyorsan rahat kaldırır.
Astrom00n60Hz Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Akbostaner3 dedi: İlk oyunu diyorsan rahat kaldırır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ilk oyun? Ben Epic Games'in bu hafta bedava verdiği oyunu kastetmiştim.
Akbostaner3 dedi: İlk oyunu diyorsan rahat kaldırır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ilk oyun? Ben Epic Games'in bu hafta bedava verdiği oyunu kastetmiştim.
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #4 Astrom00n60Hz dedi: Nasıl yani ilk oyun? Ben Epic Games'in bu hafta bedava verdiği oyunu kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Üç Tomb Raider oyunu var. Sen oyun isminin başına Shadow yazmayınca yanlış anlaşılıyor.
Astrom00n60Hz dedi: Nasıl yani ilk oyun? Ben Epic Games'in bu hafta bedava verdiği oyunu kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Üç Tomb Raider oyunu var. Sen oyun isminin başına Shadow yazmayınca yanlış anlaşılıyor.
Astrom00n60Hz Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 Akbostaner3 dedi: Üç Tomb Raider oyunu var. Sen oyun isminin başına Shadow yazmayınca yanlış anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition'ı kastettim. Acaba bilgisayarım kaldırır mı?
Akbostaner3 dedi: Üç Tomb Raider oyunu var. Sen oyun isminin başına Shadow yazmayınca yanlış anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition'ı kastettim. Acaba bilgisayarım kaldırır mı?
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #6 Astrom00n60Hz dedi: Evet Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition'ı kastettim. Acaba bilgisayarım kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 FPS ile oynanabiliyor.
Astrom00n60Hz dedi: Evet Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition'ı kastettim. Acaba bilgisayarım kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 FPS ile oynanabiliyor.