Astrom00n60Hz Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #1 i5-8250 CPU 8 GB RAM. Intel HD Graphics 620. Ben diğer şeylere baktım, uyuyor. Bu arada oyunu Low ayarlarda da oynarım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2022
i5-8250 CPU 8 GB RAM. Intel HD Graphics 620. Ben diğer şeylere baktım, uyuyor. Bu arada oyunu Low ayarlarda da oynarım.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #2 Astrom00n60Hz dedi: i5-8250 CPU 8 GB RAM. Intel HD Graphics 620. Ben diğer şeylere baktım, uyuyor. Bu arada oyunu Low ayarlarda da oynarım. Genişletmek için tıkla... 50 FPS low.
Astrom00n60Hz dedi: i5-8250 CPU 8 GB RAM. Intel HD Graphics 620. Ben diğer şeylere baktım, uyuyor. Bu arada oyunu Low ayarlarda da oynarım. Genişletmek için tıkla... 50 FPS low.
Hysura Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 10 Mart 2022 #3 Astrom00n60Hz dedi: i5-8250 CPU. 8 GB RAM. Intel HD Graphics 620. Ben diğer şeylere baktım, uyuyor. Bu arada oyunu Low ayarlarda da oynarım. Genişletmek için tıkla... Low'da rahat açarsın 40 50FPS civarı alırsın iyi oyunlar şimdiden.
Astrom00n60Hz dedi: i5-8250 CPU. 8 GB RAM. Intel HD Graphics 620. Ben diğer şeylere baktım, uyuyor. Bu arada oyunu Low ayarlarda da oynarım. Genişletmek için tıkla... Low'da rahat açarsın 40 50FPS civarı alırsın iyi oyunlar şimdiden.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 10 Mart 2022 #4 İşlemciden dolayı çok fazla ısınabilir. i5-8250U diye geçiyor ve grafik birimi çok iş yapmaz en fazla 30 FPS verir.
İşlemciden dolayı çok fazla ısınabilir. i5-8250U diye geçiyor ve grafik birimi çok iş yapmaz en fazla 30 FPS verir.
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 10 Mart 2022 #5 20-30 arası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Greenville dedi: 50 FPS low. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok çözünürlüğü çok düşürüp, ıvır zıvır şeyleri kapatırsa belki ama oyun zevkini vermez.
20-30 arası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Greenville dedi: 50 FPS low. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok çözünürlüğü çok düşürüp, ıvır zıvır şeyleri kapatırsa belki ama oyun zevkini vermez.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #6 Enomann dedi: 20-30 arası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İmkanı yok çözünürlüğü çok düşürüp, ıvır zıvır şeyleri kapatırsa belki ama oyun zevkini vermez. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oynayabilirim demiş.
Enomann dedi: 20-30 arası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İmkanı yok çözünürlüğü çok düşürüp, ıvır zıvır şeyleri kapatırsa belki ama oyun zevkini vermez. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oynayabilirim demiş.
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 10 Mart 2022 #7 Greenville dedi: Düşük ayarlarda oynayabilirim demiş. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarla, çözünürlük düşürmek ve ıvır zıvırları kapamak farklı şeyler.
Greenville dedi: Düşük ayarlarda oynayabilirim demiş. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarla, çözünürlük düşürmek ve ıvır zıvırları kapamak farklı şeyler.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 10 Mart 2022 #8 GeForce NOW ile oyna derim 100Mbps Ethernet ile güzel bir deneyim sunmuştu bana.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #9 Enomann dedi: Düşük ayarla, çözünürlük düşürmek ve ıvır zıvırları kapamak farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Ne yani ıvır zıvır mi yazayim sizin gibi ?
Enomann dedi: Düşük ayarla, çözünürlük düşürmek ve ıvır zıvırları kapamak farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Ne yani ıvır zıvır mi yazayim sizin gibi ?
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 10 Mart 2022 #10 Greenville dedi: Ne yani ıvır zıvır mi yazayim sizin gibi ? Genişletmek için tıkla... Ivır zıvırdan kastım oyunu düşük ayarlara alınca kapanmayan, bir miktarda olsa bulunan, oyunun oynanışına etki etmeyip görünüşe etki eden gölge gibi şeyler. Greenville dedi: Ne yani ıvır zıvır mi yazayim sizin gibi ? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermekten iyidir.
Greenville dedi: Ne yani ıvır zıvır mi yazayim sizin gibi ? Genişletmek için tıkla... Ivır zıvırdan kastım oyunu düşük ayarlara alınca kapanmayan, bir miktarda olsa bulunan, oyunun oynanışına etki etmeyip görünüşe etki eden gölge gibi şeyler. Greenville dedi: Ne yani ıvır zıvır mi yazayim sizin gibi ? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermekten iyidir.