Quertiq Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Merhaba, ben işlemci hızını "ThrottleStop" uygulaması ile sabitlemek istiyorum ama olmuyor. Her şeyi denedim olmadı, daha önceden "quick CPU" uygulamasını kullandım, onun ayarları engel oluyor olabilir mi? (i5-8250U)
Merhaba, ben işlemci hızını "ThrottleStop" uygulaması ile sabitlemek istiyorum ama olmuyor. Her şeyi denedim olmadı, daha önceden "quick CPU" uygulamasını kullandım, onun ayarları engel oluyor olabilir mi? (i5-8250U)
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 Olabilir ThrottleStop kullan, QuickCpu'nun çok işlevsel olduğunu söyleyemeyeceğim. Artı 0 Eksi
KS KS Quertiq Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #3 delialioglu dedi: Olabilir ThrottleStop kullan, Quickcpu'nun çok işlevsel olduğunu söyleyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop'u indirdim kullanıyorum ama dediğim gibi hız sabitlenmiyor quick CPU'yu yeni sildim. Artı 0 Eksi
delialioglu dedi: Olabilir ThrottleStop kullan, Quickcpu'nun çok işlevsel olduğunu söyleyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop'u indirdim kullanıyorum ama dediğim gibi hız sabitlenmiyor quick CPU'yu yeni sildim.