Shac0 Hectopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 166 23 Haziran 2021 #1 Benim elimde i5 8250U işlemciye sahip bir bilgisayar var. Bu işlemci ile masaüstü bir sistem toplanır mı?
Benim elimde i5 8250U işlemciye sahip bir bilgisayar var. Bu işlemci ile masaüstü bir sistem toplanır mı?
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 23 Haziran 2021 #2 Hayır toplanamaz. O işlemci mobil bir işlemci.
Asalih678 Yoctopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 Shac0 dedi: Benim elimde i5 8250U işlemciye sahip bir bilgisayar var. Bu işlemci ile masaüstü bir sistem toplanır mı? Genişletmek için tıkla... Laptopun anakartı vs söküp kasaya sabitliyceksin, sonrada Wi-Fi'yi söküp, onun yerine harici ekran kartı takmak için aparat satılıyor ondan alman gerekir, YouTube'dan daha detaylı şekilde bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shac0 dedi: Benim elimde i5 8250U işlemciye sahip bir bilgisayar var. Bu işlemci ile masaüstü bir sistem toplanır mı? Genişletmek için tıkla... Laptopun anakartı vs söküp kasaya sabitliyceksin, sonrada Wi-Fi'yi söküp, onun yerine harici ekran kartı takmak için aparat satılıyor ondan alman gerekir, YouTube'dan daha detaylı şekilde bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et