i5 8250U laptop bilgisayar programcılığı için uygun mu?

Deutsch_Turkish

Picopat
Bilgisayarım bilgisayar programcılığı derslerini destekler mi?

İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-8250U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz.
Takılı RAM 8,00 GB
Depolama 224 GB SSD DT-240GB
Grafik kartı NVIDIA GeForce 930MX (2 GB), Intel(R) UHD Graphics 620 (128 MB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.

RAM'ı 16 GB'a ve SSD'yi 512'ye çıkarmak istiyorum. +'dan klavye anakartı gidik ve tuşlarının bir kısmı sökülü. Onu da tamir ettireceğim.

Son düzenleme:
Yeterli, işinizi görür.

Bazı programları indirince örneğin python bilgisayarı yavaşlamış gibi hissediyorum. bilgisayar geç açılıp geç kapanıyor. SSD Arızalı olabilirmi?
bende Phyton indiriyorum bir öğrenci olarak fakat benim ki kasa ve herhangi bir gecikme söz konusu değil.

Bazı programları indirince örneğin python bilgisayarı yavaşlamış gibi hissediyorum. bilgisayar geç açılıp geç kapanıyor. SSD Arızalı olabilirmi?

Mevcutta 8 gb raminiz varsa bu miktar günümüzde sadece basit işlerle sınırlı işlem yapmanıza olanak tanır, bundan dolayı yavaşlık olabilir.

"U" işlemciniz var tasarruf odaklı çalışan bir işlemci o yüzden performans beklemeyin. Ofislerde uzun pil ömrü için kullanılır. Film izlenir, sessiz çalışır gibi gibi, Yani nasıl bir yükseltme yaparsanız yapın işlemciniz "U" olduğu için performans hiç bir zaman olmayacaktır. Ama okuduğunuz bölüm için temel düzeyde kodlama yapacaksınız bu yüzden iş görür

Mevcutta 8 gb raminiz varsa bu miktar günümüzde sadece basit işlerle sınırlı işlem yapmanıza olanak tanır, bundan dolayı yavaşlık olabilir.
laptopa sıvı teması olmadan öncede vardı daha önce pc hdd'idi teknik servise verdim işlemci yandı diye ssd yaptırdık ilk hafta hızlıydı ne olduysa o teknik servis yüzünden oldu. yavaş yavaş yavaşlamaya başladı tuşlar yerinden çıktı.

24 saat aralıksız çalışınca infılak ediyor.

24 saat aralıksız minecraft oynarsan infılak eder

Son düzenleme:
Hocam o zaman sağlığınız için yeni bilgisayar alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…